Dupa New York, Chicago, Boston sau Londra, SAPTAMANA RESTAURANTELOR ajunge si in Romania

0

SAPTAMANA RESTAURANTELOR IN PREMIERA IN ROMANIA!

Dupa New York, Chicago, Boston sau Londra, SAPTAMANA RESTAURANTELOR ajunge si in Romania, mai exact in Bucuresti. Intre 16 si 23 mai se va desfasura editia I (pilot) a proiectului care isi propune sa ofere clientilor pasionati de gastronomie un prilej de a profita de cateva zile speciale cu oferte si discounturi oferite de restaurantele de top participante.

 Logo_Saptamana_Restaurantelor

DESPRE SAPTAMANA RESTAURANTELOR

Saptamana Restaurantelor este un proiect iniţiat de Asociaţia Romania Culinara, organizat in parteneriat comun cu Top Hospitality si Star Chefs, ce ofera clientilor pasionati de gastronomie ocazia de a profita de cateva zile speciale cu oferte, discounturi, evenimente culinare si nu numai, oferite de restaurantele de top participante.

Prima editie a Saptamanii Restaurantelor se va desfasura din 16 pana in 23 maica prim proiect pilot. Restaurantele care se vor inrola in proiect vor oferi un meniu în valoare de 25 de lei care nu va include bauturi sau alte gratuitati, fie un discount important aplicat la nota finala. Practic, fiecare locatie va gandi si pregati o selectie din meniu si o va putea servi zilnic in perioada orara aleasa. Fiecare restaurant inrolat in proiect va trebui sa anunte inca de la inceput detaliile ofertei si sa le respecte pe tot parcursul perioadei.

ISTORIE

Romania se aliniaza pentru prima oara in anul 2014 unei traditii mondiale ce are deja mai multi ani vechime. Astfel, mai multe orase americane precum New York, Chicago sau Boston, sau europene, precum Londra sau Dublin, organizeaza de ani de zile, cu mare succes, saptamani locale ale restaurantelor. Acestea sunt mereu insotite si de evenimente culinare speciale (demonstratii, targuri, prezentari produse, etc).

CINE PARTICIPA

La acest prim proiect pilot (“editia de vara“) vor participa restaurante din Bucuresti care inteleg si accepta conditiile si regulile de organizare si promovare. In functie de succesul programului pilot, va urma si o editie de toamna-iarna (noiembrie/decembrie 2014). Apoi, anual, Saptamana Restaurantelor va avea mereu doua editii: de vara si de iarna.
Lista localurilor participante va fi anuntata cu doua saptamani inainte de debutul Saptamanii Restaurantelor. Estimarea pentru prima editie este de aproximativ 30 de restaurante participante.

EVENIMENTE ADIACENTE

In paralel cu proiectul principal, in aceeasi perioada se vor desfasura si alte evenimente, precum demonstratii culinare, seri speciale de gatit – fiecare restaurant fiind liber sa isi aleaga sa pregateasca asa cum crede aceste evenimente. Acestea vor fi anuntate atat pe pagina oficiala de Internet a evenimentului, cat si pe pagina oficiala de facebook a Saptamanii Restaurantelor.

PARTENERI MEDIA

Food&Bar Magazine, Foodblog.ro, STAR CHEFS, Retete ca la Mama (Cuina Banateana), Citybest.ro, Ziare.ro, Brasov.ro. 

www.romania-culinara.ro/proiecte/saptamana-restaurantelor/

www.facebook.com/Saptamana.Restaurantelor

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează