Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

„După blocurile gri”, tur pietonal gratuit în Cartierul Pantelimon

0

Cu ocazia recentelor reabilitări ale blocurilor, ne dorim sa demitizam aspectul industrial și pe alocuri rău famat al unui cartier cunoscut de multi și evitat de și mai multi, dar care astăzi se reinventează.

Cu ajutorului ghidului local veți afla cum arăta cartierul la începuturile sale, care este istoria unor locuri cheie ale acestuia, legende urbane, ‘ celebrități locale’, care este renumele lui și prin ce transformări a trecut pentru a ajunge la evoluția pozitiva de astăzi.

Acest tur prin Cartierul Pantelimon face parte din programul de tururi pietonale gratuite oferite localnicilor de Asociația Cultour.

BANNER pantelimon2
Detaliile turului « După blocurile gri » sunt:

Data de desfasurare: 23-24 iulie
Punctul de întâlnire: stația de metrou Costin Georgian, unde se vor întâlni cu ghidul ce poarta un steguleț Cultour.
Ora de plecare: 17:00
Durata: aproximativ 2 ore.
Fiți la curent cu noutățile despre acest tur alăturându-vă evenimentului pe pagina noastră de Facebook

Cum puteți participa?

Vă așteptăm să vă alăturați grupului la fața locului. Rezevarea nu este obligatorie, dar apreciem anunțarea prezenței în prealabil, pentru a estima mai bine numărul participanților. Pentru întrebări și rezervări, ne puteți scrie la info@asociatia-cultour.ro

Cine sunt ghizii?

Echipa Asociaţiei Cultour este formată din ghizi pasionați de oraș și de oameni, mereu deschiși să afle mai multe informații și să le împărtășească tuturor celor curioși să afle mai multe despre acest oraș.

De ce facem aceste tururi gratuite?

Dezvoltarea acestor trasee este o continuare a proiectelor Asociației Cultour destinate inițial turiștilor și își propune să aducă descoperirea urbană și istoria, mai aproape de sufletul oamenilor, fie localnici, fie oaspeți. Asociația Cultour are ca scop promovarea potențialului turistic și a valorilor locale prin încurajarea turismului responsabil și accesibil tuturor.

Logo cultour

Urmăriți-ne și găsiți mai multe informații pe www.asociatia-cultour.ro și pe pagina de Facebook Asociatia Cultour.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.