Duminică, 10 mai, Alandala vă invită începând cu ora 20:00 la concertul trupei Blues Preachers.

0

10.05 - Concert Blues Preachers

Suport : 20 RON

Rezervari : 0720 326 925 / 0740 471 901

RVSP: https://www.facebook.com/events/1624977441055332/

După 4 ani de studiu amanunţit, printr-un îndelungat şi anevoios efort de arheologie muzicală, focalizat exclusiv asupra genului „Delta Blues”, repertoriul „Blues Preachers” cuprinde interpretări inedite ale unor compoziţii care au consacrat ireversibil pe caţiva dintre corifeii bluesului.

Skyp James, Mississippi John Hurt, Robert Johnson, Big Bill Broonzy, R.L. Burnside (sau contemporanii Ry Cooder şi Taj Mahal) sunt doar caţiva dintre eroii care inspiră modesta strădanie a proiectului „Blues Preachers”.

Cu infinit respect pentru munca celor care au compus sau cules de-a lungul timpului temele originale (anonime, de cele mai multe ori), cei doi componenţi ai proiectului „Blues Preachers”- (Southerman Robbie) alias Robert Z. si Cătălin „Tzetze” Răduclescu, nu fac decâ să readucă în faţa publicului sonoritatea mereu proaspătă, necosmtizată tehnologic, a exprimarii acustice/ primare.

Contopirea stravechilor rădăcini folclorice ale Mamei Africa, prin incidenta cu tezaurul cultural iudeo-creştin, a dat naştere unui fenomen uimitor, care a marcat epic şi ireversibil identitatea muzicală a Lumii Noi. Pornind de la acest adevăr axilogic, proiectul „Blues Preachers” îşi propune să readucă în atenţia publicului iubitor de blues, căteva dintre cele mai vechi teme care au fost reţinute de memoria fonografică a istoriei muzicale antebelice şi interbelice.

Blues Preachers virtuali:

https://www.facebook.com/BluesPreacher?fref=ts

Alandala Cafe – Str. Aurel Vlaicu 70

Pentru a ajunge la Alandala, de la Piaţa Romană o luaţi pe Bvd Dacia şi după Institutul Francez faceţi stânga pe Str Aurel Vlaicu.  Casa se află pe partea dreaptă a drumului la numarul 70 şi o veţi recunoaşte după poarta colorată Alandala. https://www.facebook.com/AlandalaCafe

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.