Duminică, 10 mai, Alandala vă invită începând cu ora 20:00 la concertul trupei Blues Preachers.

0

10.05 - Concert Blues Preachers

Suport : 20 RON

Rezervari : 0720 326 925 / 0740 471 901

RVSP: https://www.facebook.com/events/1624977441055332/

După 4 ani de studiu amanunţit, printr-un îndelungat şi anevoios efort de arheologie muzicală, focalizat exclusiv asupra genului „Delta Blues”, repertoriul „Blues Preachers” cuprinde interpretări inedite ale unor compoziţii care au consacrat ireversibil pe caţiva dintre corifeii bluesului.

Skyp James, Mississippi John Hurt, Robert Johnson, Big Bill Broonzy, R.L. Burnside (sau contemporanii Ry Cooder şi Taj Mahal) sunt doar caţiva dintre eroii care inspiră modesta strădanie a proiectului „Blues Preachers”.

Cu infinit respect pentru munca celor care au compus sau cules de-a lungul timpului temele originale (anonime, de cele mai multe ori), cei doi componenţi ai proiectului „Blues Preachers”- (Southerman Robbie) alias Robert Z. si Cătălin „Tzetze” Răduclescu, nu fac decâ să readucă în faţa publicului sonoritatea mereu proaspătă, necosmtizată tehnologic, a exprimarii acustice/ primare.

Contopirea stravechilor rădăcini folclorice ale Mamei Africa, prin incidenta cu tezaurul cultural iudeo-creştin, a dat naştere unui fenomen uimitor, care a marcat epic şi ireversibil identitatea muzicală a Lumii Noi. Pornind de la acest adevăr axilogic, proiectul „Blues Preachers” îşi propune să readucă în atenţia publicului iubitor de blues, căteva dintre cele mai vechi teme care au fost reţinute de memoria fonografică a istoriei muzicale antebelice şi interbelice.

Blues Preachers virtuali:

https://www.facebook.com/BluesPreacher?fref=ts

Alandala Cafe – Str. Aurel Vlaicu 70

Pentru a ajunge la Alandala, de la Piaţa Romană o luaţi pe Bvd Dacia şi după Institutul Francez faceţi stânga pe Str Aurel Vlaicu.  Casa se află pe partea dreaptă a drumului la numarul 70 şi o veţi recunoaşte după poarta colorată Alandala. https://www.facebook.com/AlandalaCafe

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează