Drumul spre success incepe la BUZZ!Camp

0

banner300x250_BUZZ!Camp 10

 

Ivan Patzaichin si Inspire Group te invita la BUZZ!Camp, editia a 10-a.

In Bucuresti, evenimentul va avea loc in perioada 18 – 22 noiembrie 2013, la Hotel Marshal Garden. Programul complet si informatii detaliate despre celelalte orase pe www.buzzcamp.ro/event.

De ce sa vii la BUZZ!Camp? Pentru ca este cel mai complet si complex eveniment de dezvoltare personala si orientare in cariera, locul unde ai ocazia sa te intalnesti cu cei mai buni speakeri, traineri si vedete, dar si cu reprezentantii companiilor de top.

In cadrul conferintelor iti aducem cei mai buni speakeri, traineri, vedete si reprezentanti ai companiilor de top, care sa-ti impartaseasca din know-how-ul si experienta lor. Mai mult, ti-am pregatit workshop-uri pe teme actuale de dezvoltare personala si orientare in cariera, care te vor ajuta sa faci inca un pas in drumul tau spre succes.

Intra pe www.buzzcamp.ro/event/inscriere si rezerva-ti locul acum! Doar cei mai buni 300 de inscrisi vor fi selectati pentru a participa la eveniment. Fii unul dintre ei!

Pe 19 noiembrie, la Bucuresti, in cadrul conferintei “Accepta provocarile, indrazneste sa gresesti” ai intalnire cu Ivan Patzaichin, Ambasadorul BUZZ!Camp.  Iata ce mesaj iti transmite marele campion:

“Nu există o reteta universala a performantei, dar pe mine m-a ajutat faptul ca am fost constant in tot ce am facut si nu m-am descurajat. Aproape toate succesele mele au inceput prin a fi esecuri.  Prima data cand am urcat intr-o canoe am cazut in primele 30 de secunde. Dar m-am urcat inapoi in barca. Si, de fiecare data cand am cazut, in viata sau in competitii, am facut la fel. Insa fiecare trebuie sa-si gaseasca motivatia proprie. Iar asta nu e valabil doar pentru sport. Daca as fi ramas in Delta, as fi fost cel mai bun pescar!”

Te asteapta multe surprize si concursuri cu premii! Vino la eveniment si poti castiga o tableta!

 

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează