Dream Wife (UK) și Ioana Iorgu (NL) – live, în premieră la București 

0

Trioul londonez Dream Wife, cunoscut pentru mixul de punk rock, pop și indie rock, precum și pentru aparițiile live incitante, vine în premieră la București pentru un show de neratat – joi, 29 februarie, de la ora 20, la Control Club. În deschidere, prima apariție locală a artistei de origine română Ioana Iorgu (poetic post-punk, Olanda).

Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventbook.

Înființată în 2016, trupa Dream Wife înseamnă Rakel Mjöll (voce), Alice Go (chitară) și Bella Podpadec (bas). După lansarea albumului de debut, în 2018, trupa a luat cu asalt topurile britanice, bucurându-se de aprecierea criticilor și cucerind publicul cu show-urile explozive. Au urmat apariții la festivaluri ca Lollapalooza, Summersonic, Primavera Sound sau Pitchfork, precum și concerte în deschiderea show-urilor Garbage, The Kills, sau Rolling Stones la Hyde Park.

În vara anului trecut, Dream Wife a lansat cel de-al treilea album, Social Lubrication, compus în întregime de trupă, produs de Alice Go (Dream Wife) alături de Matthew Peel și mixat de Alan Moulder (Nine Inch Nails, Yeah Yeah Yeahs, The Killers, Depeche Mode) și Caesar Edmunds (Wet Leg, Beach House). Pe noul disc, trupa abordează încă o dată subiecte importante precum autonomia corporală sau deconstruirea patriarhatului, reușind să surprindă cu adevărat natura viscerală a concertelor sale tumultoase. 

https://www.dreamwife.co/ 

Dream Wife – Social Lubrication: https://youtu.be/06E5WwHvWs8 

Dream Wife – Hot (Don’t Date A Musician): https://youtu.be/eYl5ziLkf8I 

„Dream Wife just want to dismantle the patriarchy. The U.K. art punks make music that’s roiling with feminist rage and Spice Girls attitude” – Rolling Stone 

„It is the sound of a generation’s patience running out to a soundtrack for the ages.” – Dork Magazine 

„Fuelled by their trademark antagonistic spirit, Dream Wife’s third album Social Lubrication is a righteous mix of pleasure, anarchy and empowerment.” – The Line of Best Fit 

Ioana Iorgu este o artistă și producătoare independentă din Groningen, Olanda. Chitaristă și percuționistă autodidactă, Ioana s-a făcut remarcată pe scena underground europeană, prin sound-ul post-punk ce contrastează adesea cu versurile șoptite. Are în palmares mai multe albume și EP-uri, cel mai recent release fiind LP-ul Mean Time. În concerte, Ioana cântă alături de Ollie Becker (tobe), iar vizualurile originale completează prezența lor scenică inconfundabilă.

https://ioanaiorgu.com/ 

Ioana Iorgu – Liar (video) : https://youtu.be/A-EmTgWcg2o 

Ioana Iorgu – Lonely (video) : https://youtu.be/XiRjKZAdw6Q 

Concertul Dream Wife + Ioana Iorgu de la București este organizat de Control Club, cu sprijinul OneDay. Facebook event: https://www.facebook.com/events/7254547387941407/ 

Biletele, în valoare de 75 de lei, pot fi achiziționate în avans, online pe Eventbook.ro (https://eventbook.ro/music/bilete-dream-wife-control-club) și din rețeaua partenerilor Eventbook, precum și în seara evenimentului, la intrare.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.