DReam: produse şi servicii pentru persoanele nevăzătoare și proiecţie de film accesibilizat

0

 Marţi, 26 Noiembrie 2013, începând cu ora 11:00, Biblioteca Naţională a României va prezenta proiectul

DReam (Digital Resources – Easy to access and manage)

Susţinut de către Fundaţia Orange România, proiectul oferă produse şi servicii accesibilizate persoanelor nevăzătoare şi cu vedere slabă, astfel încât aceştia să poată consulta documente şi informaţii, simultan şi neîngrădit, în condiţii egale cu ceilalţi utilizatori ai bibliotecii.

Evenimentul va avea loc la sediul Bibliotecii Naţionale (Bd. Unirii, nr. 22), sala de conferinţe Mircea Eliade şi va fi urmat de o proiecţie de film accesibilizat (realizată de Fundatia Cartea Călătoare), ce va putea fi urmărită deopotrivă de spectatori valizi şi cu dizabilităţi vizuale.

Vor participa:

Conf. dr. Elena Tîrziman – Director General Biblioteca Naţională a României;

Dana Deac – Preşedinte Fundaţia Orange;

Radu Sergiu Ruba – Preşedinte Asociaţia Nevăzătorilor din România;

Mircea Bucur – Preşedinte Fundaţia Cartea Călătoare;

Adriana-Elena Borună – Serviciul Cercetare. Dezvoltare, Biblioteca Naţională a României.

www.facebook.com/proiectulDReam

dream

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează