DREAM DIGGERS | Concert și lansarea videoclipului ”To dream is to see” | 17 noiembrie | Control Club

0

Pe 17 noiembrie, Dream Diggers, lansează în clubul Control, videoclipul piesei ”To dream is to see”. Acesta este al doilea videoclip de pe cel mai recent material. Videoclipul este în regia lui Ionuț Marius (Good stuff).

 dream-diggers-17-noiembrie-control-club

”To dream is to see este piesa care, din punctul nostru de vedere, definește cel mai bine parcursul sonor al trupei – o continuă explorare și exploatare a sunetului și a posibilităților pe care acesta ni le oferă.”

Dream DiggersConcertul va fi deschis de show-ul duo-ului ”Depth Boys”, un nou proiect muzical din zona bass music ce pendulează între dub și drum and bass. După concert, Fane și Low Freq vor avea un set back2back de drum and bass.

Găsiți în link videoclipul piesei ”System Glitch”, lansat în luna februarie a acestui an, în regia lui Ionuț Marius.

Mai multe despre Dream Diggers pe Facebook Soundcloud |  Youtube
Concertul va începe la orele 21.30 fix – Facebook event here

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează