Dragostea curtenească

0

Afis-Bucuresti-2014-04-02

Într-o perioadă în care conceptele par să se schimbe de la o zi la alta, adesea printr-o ruptură prematură de tradiție, Asociația Culturală Noua Acropolă vă propune prin conferința cu titlul Dragostea curtenească revizitarea uneia dintre cele mai profunde realități care au însuflețit viața și virtuțile Evului Mediu și Renașterii: fin amors, cortezia sau dragostea curtenească reprezenta unul dintre cele mai rafinate moduri de viață, de cucerire de sine și descoperire a celuilalt.

Ne vom afla, așadar, nu doar la câțiva pași de cântecele poeților rătăcitori, dar și în vecinătatea unor simboluri foarte vechi alchimice și a contextului istoric care a fost la originea acestui fenomen. Abordarea temei se constituie și ca o pledoarie pentru revenirea la autenticitatea valorilor umane, niciodată prea avansate pentru a-și accepta sursele și sensurile uitate.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează