Dr. Raed Arafat, Petru Vaduva, Marian Popa si Liviu Dumitru vorbind despre „Valoarea Rezultatelor” / 26 februarie

0

Al cincilea atelier de Leadership Moral propus de “umanager” va avea loc miercuri, 26 februarie 2014, ora 15:00, intitulat “Valoarea Rezultatelor”.

Evenimentul se va desfasura in Bucuresti la etajul 34 de la Sky Tower, Bulevardul Barbu Vacarescu.De aceasta data vor fi abordate doua subiecte in domeniul eticii in administratia publica si in mass media.  Vorbitori confirmati: Dr. Raed Arafat, Petru Vaduva, Marian Popa si Liviu Dumitru.Steven van Groningen, Presedinte si CEO al Raiffeisen Bank, Silviu Hotaran, Managing Director al GKTI Semper Human, Septimiu Postelnicu, Vicepresedinte executiv al diviziei Global Business Services a UniCredit Tiriac Bank, si Wargha Enayati, Presedinte al Retelei Private de Sanatate Regina Maria, au hotarat sa isi uneasca fortele in proiectul numit “umanager”, pentru a promova etica in afaceri, unitatea, generozitatea, dezvoltarea interpersonala si dezvoltarea sustenabila in Romania.

Participarea la acest atelier este gratuita, pe baza inscrierilor facute la: noi@umanager.ro sau la Della Marcus (0730) 380634, pana cel tarziu la data de 20 februarie 2014.

un manager

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează