Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Două ediţii Creative Night Talks în luna decembrie

0

În luna decembrie, proiectul Revistei Atelierul, Creative Night Talks continuă cu două noi ediţii, cu doi invitaţi din domeniul creativ. Luna decembrie este pentru Revista Atelierul luna în care ne axăm cel mai mult pe promovarea cadourilor made in Ro, a produselor şi a antreprenorilor locali. În cadrul ediţiei din 10 decembrie, invitată este Andreea Mironiuc, care povesteşte despre meseria de ilustrator, modul în care activează în domeniul creativ de peste 6 ani. De asemenea, ilustratoarea ne va oferi şi câteva detalii despre activitatea ei în social media şi cum a reuşit să creeze o comunitate în jurul paginilor sale.

Anca Spiridon, PR cultural este speaker pe 17 decembrie 2020, iar această ediţie pune accentul pe modul în care promovarea şi strategiile de marketing sunt necesare pentru orice creativ. Anca, PR cu experienţă în organizarea de festivaluri, de proiecte creative şi culturale vine cu un know-how pertinent şi cu exemple clare de proiecte eficient comunicate.

Fiecare ediţie Creative Night Talks spune povestea unui creativ, spune o poveste sinceră a designerilor şi creativilor din România. De aceea, toate aceste ediţii sunt în continuare disponibile pe www.revista-atelierul.ro, pe pagina de facebook Revista Atelierul, canalul de Youtube Revista Atelierul şi pagina de facebook Radio România Cultural.

Parteneriatul cu un radio naţional aduce un plus de valoare comunităţii deja coagulate în jurul comunităţii Revistei Atelierul şi propune un public fresh celor deja 9 milioane de cititori activi. Creative Night Talks a pornit de la ideea de a activa constant comunitatea creată în jurul comunităţii Revistei Atelierul, iar după primele 15 ediţii online am ajuns la concluzia că acest proiect este absolut necesar pentru mediul creativ din România. Creativii au nevoie de sfaturi la obiect de la designeri, arhitecţi, manageri culturali, de la care pot învăţa cum să îşi reinventeze afacerile creative”, afirmă Mihaela Ion, founder Creative Night Talks.

Conferinţele online Creative Night Talks propun o abordare multidisciplinară a ceea ce devine un ghid de noi bune practici în domeniul creativ şi cel conex. Speakerii sunt invitaţi să ne vorbească direct din atelierul lor sau din birou, pentru a transmite acel sentiment de familiaritate cu care suntem obişnuiti în această perioadă.

Înregistrările precedente din cadrul Creative Night Talks sunt disponibile:

pe www.revista-atelierul.ro

pe contul Revistei Atelierul de Youtube: https://bit.ly/3gBqTFU

pagina Revista Atelierul de Facebook: https://www.facebook.com/revista.atelierul

Creative Night Talks este un proiect de digitalizare a unei arhive colective a creativilor şi antreprenorilor culturali. Această digitalizare a unei arhive contemporane este realizată de o echipă capabilă să gestioneze și să implementeze un astfel de proiect pluridisciplinar.  De peste 10 ani, experienţa internaţională şi naţională a Revistei Atelierul este recunoscută, proiectele sale implementate fiind desfăşurate în cadrul unor parteneriate cu importante instituţii şi artişti din domeniu. Revista Atelierul este din 2010 un promotor activ al industriilor creative naţionale şi internaţionale, cu un public de peste 9 milioane de vizitatori ai site-ului www.revista-atelierul.ro.

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă amplă în cadrul industriei creative şi culturale româneşti. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului şi este cofondatoarea proiectului Revista Atelierul. Activează în diferite galerii de artă internaţionale în calitate de curator. https://mihaelaion.com/

Creative Night Talks este un proiect semnat Revista Atelierul.

Parteneri media: AGERPRES, The Institute, Radio România Cultural, Magmob, Modernism.ro, IQADS, Feeder.ro, Munteanu, PRwave, Bookblog, Iqool, Design Events.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.