Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Dope D.O.D., K-LU și Vlad Dobrescu te antrenează la București pentru Aifield Festival Sibiu

0

Bucureșteni, vi se pregătește un promo party de zile mari, marca Airfield Festival, joi – 7 mai, după ora 22, în Colectiv (strada Tăbăcarilor, nr. 7). Warm-up-ul petrecerii este asigurat de K-LU, Dope D.O.D. încing atmosfera pe beat-uri de hip-hop, iar Vlad Dobrescu (DJ set) îi antreneazăpe insomniacii cu chef de mișcare la cel mai tare afterparty.

DOPE DOD

După Alba Iulia și Brașov, este rândul bucureștenilor să se pregătească pentru petrecerea cea mare: Airfield Festival va avea loc la Sibiu (aerodromul Măgura) între 30 iulie și 2 august 2015. 70 de proiecte muzicale sunt incluse în cel mai diversificat meniu muzical din România: jazz, funk, ska, techno, hip-hop sau rock alternativ și vor face paradă pe 40 de hectare de iarbă, în mijlocul naturii, la 5 km de orașul Sibiu.

La București, ne facem încălzirea cu:

Dope D.O.D. au cunoscut succesul internațional în 2011, după ce videoclipul melodiei What happened a devenit viral pe youtube, până în prezent adunând 20 de milioane de vizualizări. La scurt timp, au fost invitați să cânte în deschiderea celor de la Limp Bizkit în cadrul turneului lor european. Așa se face că în 24 iunie 2011, Dope D.O.D. au concertat în Olanda în fața a 500 de oameni, iar la numai o zi distanță, au performat în Germania pentru 10.000 de spectatori, în primul show alături de Limp Bizkit.

Vlad Dobrescu (DJ set) este membriu fondator al trupei C.T.C., unul dintre cele mai în vogă proiecte muzicale românești hip-hop din ultimii ani. Numele său a devenit cunoscut pentru că bifează cele mai tari party-uri din țară unde fie se întrece live în rime cu colegii de breaslă, fie pune muzică pentru a face din fiecare seară una memorabilă.

K-LU este omul care a reușit să aducă zâmbetele și pe ringul de dans. Combină replici celebre din comediile românești cu muzica funk și hip-hop instrumental. Pasiunea pentru mixaj și fascinația pentru cinematografia autohtonă au făcut din K-LU un artist inconfundabil, iar carisma și feedback-ul pozitiv din partea publicului i-au asigurat ascensiunea în cluburile și festivalurile din România.

Accesul la petrecere se face pe bază de bilet. Prețul unui bilet este de 40 de lei și se achiziționează la intrare și pe Eventim.ro

Airfield Festival este singurul eveniment muzical care transformă un hangar de aviație în scenă, iar cele 40 de hectare ale aerodromului în cel mai întins teren de joacă al verii din România. La Airfield te bucuri în voie de zboruri de agrement, salturi cu parașuta, dirt-park, skate-park, tur ghidat pe biciclete, zonă de lounge, food court, camping și concerte care îți taie respirația. Totul într-un peisaj idilic, la poalele munților. La sol sau în aer, la Airfield, aerul curat și muzica bună se inspiră în același timp!

Airfield Festival va avea loc între 30 iulie și 2 august 2015, iar până la începutul lunii mai prețul unui abonament este de doar 199 de lei, față de 269 de lei cât va costa în ziua festivalului. Abonamentele sunt disponibile în rețeaua Eventim, în punctele de vânzare fixe AIRFIELD și online pe Eventim.ro, Myticket.ro și Tomtix.ro. Mai multe informații pe www.airfield.roși pe pagina de facebook.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.