Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Donează pentru copiii la care Moș Crăciun nu ajunge

0

În preajma sărbătorilor de iarnă, Asociaţia Create Yourself organizează cea de-a şasea ediţie a campaniei „Fii Moş Crăciun Pentru o Zi!”, prin care în fiecare an îşi propune să strângă donaţii pentru copiii din medii defavorizate, la care altfel Moş Crăciun nu ar ajunge. La ediţiile anterioare, cu sprijinul celor darnici, peste 800 de copii s-au bucurat de cadouri şi au putut petrece un Crăciun mai fericit.

Scopul ediţiei din acest an este de a aduce lumină și zâmbete pe feţele a 200 de copii din judeţul Vaslui, acelor oameni mici care încă copilăresc, nebăgând de seamă că sărăcia nu este un dat și nici faptul că maidanul lor se numără printre cele mai izolate zone din Europa.

Cei care îşi doresc să fie Moş Crăciun pentru o zi şi să aducă magia în sufletele acestora, sunt încurajaţi să ofere donaţii care pot consta în haine și încălțăminte aflate într-o stare bună, jucării, rechizite, cărți, alimente neperisabile și produse igienico-sanitare sau donaţii în bani pentru susținerea campaniei în contul deschis pe numele: Asociația Create Yourself, RO33 BACX 0000 0019 6618 4000. Toate donaţiile vor fi colectate în perioada 16-20 decembrie 2019 la adresa Strada Academiei nr. 15, sector 1, București, în intervalul orar 12:00 – 20:00. Pentru a fi siguri că fiecare dar ajunge la cel căruia i se potriveşte, acestea pot fi însoţite de un bilet cu natura donației (ex: haine, rechizite, alimente, etc), vârsta căreia îi sunt destinate, măsurile și dacă sunt destinate fetițelor sau băieților.

Moş Crăciun pentru o zi pot fi cei care vor să ofere ajutor la sortarea, pregătirea şi distribuirea darurilor sau la promovarea campaniei. Cei interesaţi să ofere o parte din timpul lor în dar sunt invitaţi devină voluntari prin completarea formularului de implicare de pe site-ul campaniei. La finalul perioadei de strângere a donaţiilor, voluntarii vor pregăti pachete pentru cei 200 de copii şi le vor urca în sania Moşului luni, 23 decembrie, când vor porni spre satele din judeţul Vaslui. Fii şi tu Moş Crăciun pentru o Zi!

Website campanie: www.fiimoscraciunpentruozi.ro

Facebook: https://www.facebook.com/mosulumanitar/

Eveniment: https://www.facebook.com/events/2221943244572167/

Despre Asociaţia Create Yourself:

Suntem o organizaţie non-guvernamentală, non-profit şi independentă, din România, care de peste 3 ani, împreună cu peste 120 de voluntari super-eroi, încercăm să oferim copiilor instituționalizați și celor care provin din medii defavorizate șansa de a-și construi o perspectivă pozitivă asupra viitorului.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.