Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Donație 30.000 mănuși Wella Professionals

0

Wella Professionals alături de spitalele din România

Solidaritatea se declină azi la prezent. Ceea ce contează este prezentul. Deoarece fără Azi, nu ar exista Mâine. Wella Professionals România, prin Professional Brands M&D, se alătură companiilor care dau o mână de ajutor spitalelor și celor aflați în linia întâi în lupta cu pandemia de COVID-19 prin donația de 30.000 de mănuși către Organizația Salvați Copiii, care va direcționa bunurile primite către 5 spitale din București și din țară: Spitalul Județean de Urgență Alexandria, Spitalul Județean de Urgență Sf. Pantelimon Focșani, Spitalul Municipal Fălticeni, SUUB – Spitalul Universitar București și Spitalul Pantelimon din București.

Prin această acțiune, Wella Professionals România se aliniază inițiativei globale Wella Professionals care sprijină și ajută spitalele din întreaga lume în încercarea de a limita efectele pandemiei care a paralizat întreaga planetă.

„Suntem cu toții împreună, de aceea profesioniștii Wella din întreaga lume s-au reunit pentru a ajuta în lupta împotriva COVID-19. Facem tot ce putem pentru a-i ajuta pe îngrijitorii noștri de prim rang, astfel încât împreună, vom trece prin acest moment provocator. ”- declară Natalia Lisina, Coty Professional Beauty Manager General Distribution Markets EE.

„Suntem recunoscători tuturor medicilor, asistenților medicali și echipelor medicale care ajută în lupta împotriva acestei pandemii. Dorim să ajutăm, iar acesta este un mic gest al profesioniștilor Wella pentru a ne arăta sprijinul nostru”, a declarat Directorul General al Professional Brands Marketing&Distribution, Marcel Mureșan.

La rândul ei, Gabriela Alexandrescu, Președinte Executiv Salvați Copiii România, explică: ”Un medic expus contaminării este un risc nu doar pentru el, ci și pentru noi toți ceilalți, iar în contextul acestei pandemii agresive, sistemul medical românesc, și așa slăbit, nu își mai poate permite niciun risc suplimentar. Fondul de urgență pentru spitale deschis de Salvați Copiii e o garanție că personalul medical poate rămâne în spital, să salveze vieți, iar capitalul cel mai important al societății este solidaritatea cu medicii”.

Professional Brands este distribuitorul exclusiv în România al brandurilor profesionale Coty precum Wella Professionals, Londa Professional, O.P.I, Nioxin, System Professional, Sebastian Professional.

Pentru a afla mai multe despre Wella Professionals și Professional Brands M&D, accesați https://www.wella.com/professional/en-EN/home; https://www.professionalbrands.ro/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.