Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Donate Your Brunch!

0

Hotelul HOWARD JOHNSON GRAND PLAZA BUCUREŞTI şi Organizaţia SALVAŢI COPIII vă invită la o ediţie specială Donate Your Brunch!” în data de 22 septembrie la restaurantul Avalon!

Henrik Sebok, Certified Master Chef, le va oferi participanţilor o demonstraţie spectaculoasă de gătit împreună cu invitatul său special – Cătălin Scărlătescu.

Salvaţi Copiii organizează împreună cu hotelul Howard Johnson Grand Plaza Bucureşti, în premieră în România, DONATE YOUR BRUNCHun eveniment deosebit, atât prin originalitate, cât şi prin scopul său.

În decorul cosmopolit creat de rafinamentul restaurantului Avalon, pe de-o parte, şi de dinamismul restaurantului Benihana pe de altă parte, Henrik Sebok, Certified Master Chef, îi va delecta pe invitaţi cu câteva din secretele sale gastronomice preferate, într-o demonstraţie de gătit în direct în care îl va avea ca invitat special pe Chef Cătălin Scărlătescu. După lecţia de gătit, pasionaţii de artă culinară vor fi invitaţi la un concurs-fulger care îi va răsplăti pe cei mai pricepuţi şi mai curajoşi dintre invitaţi cu premii inedite.

Fondurile strânse urmează să să fie donate organizaţiei Salvaţi Copiii pentru finanţarea programului “Fiecare Copil Contează”, pentru sprijinirea actiunilor din comunitatile in care se desfasoara programul (sprijin cu alimente de baza pentru beneficiari, vitamine si suplimente nutritionale pentru gravide si copii 0-5 ani din grupul tinta si produse igienico-sanitare). Acest program face parte din Campania mondială Every One, iniţiată de Organizaţia Internaţională Save The Children şi urmăreşte reducerea mortalităţii infantile şi a copiilor până la cinci ani.  Proiectul iniţiat de Salvaţi Copiii România îşi propune diminuarea cu 15% a mortalităţii infantile şi a copiilor sub cinci ani din România în perioada 2010 – 2015 prin dezvoltarea de programe suport pentru mame şi copii şi prin dotarea cu echipamente medicale performante a maternităţilor şi secţiilor de nou-născuţi. Pentru mai multe detalii despre program, vă invităm să accesaţi site-ul www.salvaticopiii.ro

Puteti contribui la sustinerea cauzei noastre prin participarea la brunch,  dar si prin donaţii online pe pagina evenimentului http://www.salvaticopiii.ro/?id2=doneaza&id3=campanie&id4=26. Fiecare donator online, va primi o reţetă specială, creată de Henrik Sebok, Certified Master Chef.

Evenimentul marchează o nouă etapă în colaborarea dintre hotelul Howard Johnson Grand Plaza Bucureşti şi Organizaţia Salvaţi Copiii şi se doreşte a deveni o tradiţie la deschiderea anului școlar și a sezonului de Brunch din fiecare toamnă.

Evenimentul beneficiază şi de sprijinul “Dona Nina”, un brand de produse gourmet, ce oferă clienţilor săi o varietate de produse cu tradiţie, provenite din agricultură bio fără conservanţi, cu un design unic.

brunch-show-ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.