Donate Your Brunch!

0

Hotelul HOWARD JOHNSON GRAND PLAZA BUCUREŞTI şi Organizaţia SALVAŢI COPIII vă invită la o ediţie specială Donate Your Brunch!” în data de 22 septembrie la restaurantul Avalon!

Henrik Sebok, Certified Master Chef, le va oferi participanţilor o demonstraţie spectaculoasă de gătit împreună cu invitatul său special – Cătălin Scărlătescu.

Salvaţi Copiii organizează împreună cu hotelul Howard Johnson Grand Plaza Bucureşti, în premieră în România, DONATE YOUR BRUNCHun eveniment deosebit, atât prin originalitate, cât şi prin scopul său.

În decorul cosmopolit creat de rafinamentul restaurantului Avalon, pe de-o parte, şi de dinamismul restaurantului Benihana pe de altă parte, Henrik Sebok, Certified Master Chef, îi va delecta pe invitaţi cu câteva din secretele sale gastronomice preferate, într-o demonstraţie de gătit în direct în care îl va avea ca invitat special pe Chef Cătălin Scărlătescu. După lecţia de gătit, pasionaţii de artă culinară vor fi invitaţi la un concurs-fulger care îi va răsplăti pe cei mai pricepuţi şi mai curajoşi dintre invitaţi cu premii inedite.

Fondurile strânse urmează să să fie donate organizaţiei Salvaţi Copiii pentru finanţarea programului “Fiecare Copil Contează”, pentru sprijinirea actiunilor din comunitatile in care se desfasoara programul (sprijin cu alimente de baza pentru beneficiari, vitamine si suplimente nutritionale pentru gravide si copii 0-5 ani din grupul tinta si produse igienico-sanitare). Acest program face parte din Campania mondială Every One, iniţiată de Organizaţia Internaţională Save The Children şi urmăreşte reducerea mortalităţii infantile şi a copiilor până la cinci ani.  Proiectul iniţiat de Salvaţi Copiii România îşi propune diminuarea cu 15% a mortalităţii infantile şi a copiilor sub cinci ani din România în perioada 2010 – 2015 prin dezvoltarea de programe suport pentru mame şi copii şi prin dotarea cu echipamente medicale performante a maternităţilor şi secţiilor de nou-născuţi. Pentru mai multe detalii despre program, vă invităm să accesaţi site-ul www.salvaticopiii.ro

Puteti contribui la sustinerea cauzei noastre prin participarea la brunch,  dar si prin donaţii online pe pagina evenimentului http://www.salvaticopiii.ro/?id2=doneaza&id3=campanie&id4=26. Fiecare donator online, va primi o reţetă specială, creată de Henrik Sebok, Certified Master Chef.

Evenimentul marchează o nouă etapă în colaborarea dintre hotelul Howard Johnson Grand Plaza Bucureşti şi Organizaţia Salvaţi Copiii şi se doreşte a deveni o tradiţie la deschiderea anului școlar și a sezonului de Brunch din fiecare toamnă.

Evenimentul beneficiază şi de sprijinul “Dona Nina”, un brand de produse gourmet, ce oferă clienţilor săi o varietate de produse cu tradiţie, provenite din agricultură bio fără conservanţi, cu un design unic.

brunch-show-ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează