Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Dominique de Villepin, fost prim-ministru al Franței, deschide Bucharest Forum 2018

0

Într-o lume în reașezare, oficiali de rang înalt, reprezentanți ai mediului de afaceri și ai mediului academic, experți și jurnaliști din Europa, Asia, Africa, America și Australia se reunesc pentru a șaptea oară la București în cadrul conferinţei Bucharest Forum 2018, cel mai amplu eveniment public internațional pe tematică geopolitică și geoeconomică găzduit anual de România, ce va avea loc în București, între 8–10 octombrie.

Dominique de Villepin, om politic și scriitor francez, fost ministru de externe în Guvernul francez, fost prim-ministru al Franței în perioada 2005-2007, deschide prima zi a forumului, într-un eveniment dedicat comunităților de tineri lideri ai Institutului Aspen România și biroului din București al German Marshall Fund of the US.

Pe 8 octombrie, începînd cu ora 14:00, la evenimentul găzduit de Banca Națională a României, Dominique de Villepin va aborda tema multipolarității centrelor de putere – SUA, Europa, China. Totodată, o sesiune interactivă de întrebări și răspunsuri va anima conversația dintre invitatul special și membrii comunității AIR și GMF.

Bucharest Forum 2018 este organizat de Institutul Aspen România și biroul din București al German Marshall Fund of the US, cu sprijinul Guvernului României, Ministerului Afacerilor Externe, Ministerului Apărării Naționale, Cercului Militar Național, Ministerului pentru mediul de afaceri, comerţ şi antreprenoriat și Băncii Naționale a României.

Pentru detalii suplimentare despre eveniment și lista completă a speakerilor, consultați agenda:

http://aspeninstitute.ro/event/bucharest-forum-2018/

Participarea presei la evenimentul de deschidere al Bucharest Forum 2018 de la Banca Națională a României se face doar pe bază de acreditare la adresa press@aspeninstitute.ro, până vineri, 5 octombrie, ora 14,00.

Bucharest Forum 2018 se bucură de sprijinul a numeroși parteneri:

Knowledge Partner: A.T. Kearney

Sponsori principali: Globalworth, NN, Raiffeisen Bank, Metropolitan Life, Mastercard

Sponsori: Lockheed Martin, Coca-Cola HBC Romania, Banca Transilvania, BNP Paribas, Mol, ExxonMobil, Signify

Cu sprijinul: Aqua Carpatica

Parteneri media: AGERPRES, Emerging Europe, RFI România, Caleaeuropeana.ro, Energynomics.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.