Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Doi lideri militari americani, o lecție despre leadership – Primul eveniment din seria McCann / Thiess Conferences

0

Conferința American Heroes, A Leadership Lesson, va reuni două personalități cu o carieră deosebită, ce vor discuta despre legătura dintre leadership-ul din domeniul militar și cel din sectorul de afaceri. Invitații speciali ai evenimentului sunt Scott Moore – US Navy SEAL Rear Admiral (ret.), Deputy Commander, Naval Special Warfare Command – și Robert O’Neill – Team Leader, Naval Special Warfare Development Group.

Scott Moore este unul dintre puținii lideri care știu cu adevărat ce înseamnă să conduci echipe de elită, formate din cei mai buni profesioniști. Cu o experiență de 30 de ani în domeniul militar, acesta are o viziune unică asupra mediului de afaceri și, din această perspectivă, detaliază ingredientele esențiale ale leadership-ului, propune metode inedite de evaluare și testare și explică elementele care crează echipa perfectă, capabilă de performanță, indiferent de condiții.

American Heroes, A Leadership Lesson

Moore consideră că liderii trebuie să se concentreze pe implementarea de soluții “în teren”, întrucât angajații de la acest nivel sunt cei care îndeplinesc activitățile cheie, ce duc la dezvoltarea afacerilor. În viziunea sa, elementele esențiale ale leadership-ului sunt: construirea încrederii totale, dezvoltarea de soluții și aplicarea cu precizie a acestora, precum și evaluarea echipelor în timp ce își desfășoarăactivitatea.

În timpul său liber, Scott Moore duce munca de echipă la noi înălțimi – escaladează cei mai înalți munți și  cele mai periculoase piscuri, precum Everest, Mont Blanc, Muntele McKinley și Anzii. Mai mult, el este implicat în activitatea uneia dintre fundațiile Navy SEAL și oferă consultanță pe probleme strategice.

Robert O’Neill a deținut poziții de comandă în peste 400 de misiuni de luptă. În domeniul său de activitate, capacitatea de a lua decizii rapid și sub presiune este obligatorie pentru a avea succes. El a dat dovadă de experiență în situații excepționale, caracterizate de un nivel ridicat de risc și incertitudine.

Bun cunoscător al mediului de afaceri, O’Neill explică de ce pregătirea este mult mai importantă decât supra-planificarea sau micro-managementul. El atenționează asupra faptului că, în momente critice, nu există timp pentru a planifica, ci numai pentru a acționa.

Consecvent motto-ului său – „Nu renunța niciodată!” – Robert O’Neill aduce cu sine o expertiză unică pentru organizații și transpune abilitățile pe care le-a dobândit prin antrenamentul SEAL în recomandări despre evaluarea și managementul riscurilor, despre modalitatea prin care procesul de luare a deciziilor se poate separa de emoții, mai ales în situații limită, precum și despre felul în care trebuie gestionată o McCann / Thiess Conferences se dorește a fi un proiect care să contribuie la îmbunătățirea performanței mediului de afaceri din România și la dezvoltarea personală a celor care își doresc o carieră managerială.

Conferințele vor reuni personalități internaționale, care se vor afla în România în premieră, pentru a prezenta într-un mod unic subiectele de actualitate din domenii precum leadership, educație, sport și inovație.

Mai multe detalii pe site-ul www.mccannthiess.com.  

Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim, www.eventim.ro.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.