Doi la sută pentru teatru! Doi la sută pentru comedie! Susține Teatrul În Culise!

0

Cu un simplu gest susții viitorul comediei românești! Redirecționează 2% din impozitul anual pe venit completând formularul 230 – nu te costă nimic și nici nu lași banii pe mâna statului! Familia În Culise deja visează noi producții, decoruri și costume – haideți să le facem posibile!

Doi la suta

Asociatia Culturală În Culise nu beneficiază în prezent de nicio subvenție, funcționând strict din venituri proprii. Cu toate acestea, în intervalul 2011-prezent a reușit să vină în atenția publicului spectator cu producții precum Imaginează-ți că ești Dumnezeu (participant la FestCo, Festivalul de Teatru scurt de la Oradea, Maratonul Teatrelor Independente), Scrisori Către Rita (participant Gala Star) sau Clinica Sinucigașilor – cea mai nouă producție În Culise –  printe alte peste 20 de titluri cu care ne-am bucurat publicul în cei trei ani de existență. Adăugăm pe harta Bucureștiului un teatru independent serios, conștiincios și sincer – fapt certificat de zecile de cronici pozitive si de feedback-urile primite de la spectatori. Prin contribuția profesională a întregii echipe, care nu de puține ori s-a confruntat cu dificultăți de producție sau cu incapacitatea de a plăti onorarii decente artiștilor, am reușit să atingem performanțe importante și să fim căutați pentru toate spectacolele din stagiune.

Teatrul independent este o necesitate a zilelor noastre. Atât pentru ca cei 200 de studenți care devin actori în fiecare an au nevoie de spații unde să joace (altfel creștem în fiecare an rata șomajului), cât și pentru că spectatorii au nevoie de teatru proaspăt pe care să-l iubească și în care să creadă. Pe lângă crearea de locuri de munca și contribuția la calitatea culturii în București, Asociația Culturală În Culise își propune și alte proiecte care au legătură inclusiv cu educația și dezvoltarea (Concursuri de Scenaristica pentru elevi, Festivalul de Comedie de la Corbu, Festivalul Zilele Teatrului Studențesc și alte proiecte pe care din lipsă de fonduri nu am reușit să le implementăm până acum).

Prevederea 2% este un mecanism de transparență fiscală prin intermediul căruia contribuabilii persoane fizice pot să direcționeze până la 2% din impozitul lor pe venit către o organizație neguvernamentală (asociație sau fundație). Poți să faci o faptă bună și să susții teatrul independent românesc. Datele Asociației sunt: ASOCIAȚIA CULTURALĂ ÎN CULISE, CIF 29147086, IBAN RO28BTRLRONCRT0244806201, iar formularul poate fi descărcat online de pe http://inculise.ro/implica-te-cu-2/. Pentru mai multe informații puteți suna la 0735026762 sau 0727033004.

Mulțumim partenerilor: Șapte Seri, Teatral.ro, OrașulM.eu, Ziarul Metropolis, PeLipscani.ro, Metropotam.ro, Cinemagia, Raftulcuidei.ro, CalendarEvenimente.ro, Port.ro, ArtWe, Anyplace.ro, IQool, Diseară.ro, Urban.ro, Teatru.Pro, Zile și Nopți, Ileana Andrei.ro, Revista Cațavencii, Eva.ro.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează