Doi experţi austrieci la Conferința Națională „Economia socială în 2015. Proiecte, realizări şi perspective”

0

Pe 14 şi 15 decembrie 2015, în Bucureşti, doi specialişti din Austria vorbesc, alături de experţi locali, despre prespectivele economiei sociale, în cadrul Conferinței Naționale „Economia socială în 2015. Proiecte, realizări şi perspective”.

Macheta 4all sus lscape sus

România a cunoscut în ultimul an o creştere a numărului de întreprinderi sociale şi o atenţie sporită către sectorul economiei sociale. În acest context, Comuna Cornu Luncii în calitate de lider de proiect, în parteneriat cu Asociația Institutul pentru Parteneriat Social Bucovina, Fundația ECOTOP pentru Cultură și Educație Ecologistă Oradea, Asociația KULT-ART și Die Querdenker Austria, organizează Conferința Națională „Economia socială în 2015. Proiecte, realizări şi perspective”.

reactLa conferinţă participă atât experţi locali în economia socială, cât şi doi specialişti austrieci implicaţi în dezvoltarea economiei sociale la nivel european: Manuela Mittermayer și Johann Tomislav Zuljevic-Salamon.

Derulată de-a lungul a două zile, „Economia socială în 2015. Proiecte, realizări şi perspective” surprinde cele mai actuale teme legate de economia socială la nivel naţional şi european şi aduce în prim plan realizările, provocările şi perspectivele devoltării acestui sector în România. În plus, organizatorii invită participanţii să cunoscă întreprinderi sociale româneşti funcţionale şi să testeze produsele sau serviciile pe care acestea le oferă, în cadrul unui Târg de Economie Socială desfăşurat în aceeaşi locaţie.

Evenimentul are loc la Hotelul Răzvan (Calea Călărași 159, Sector 3, București) şi este destinat publicului larg, ONG-urilor, instituțiilor publice, camerelor de comerț, sindicatelor, patronatelor și mass-mediei.

Conferința „Economia socială în 2015. Proiecte, realizări şi perspective” este organizată în cadrul proiectului Social Economy 4 All (POSDRU/173/6.1/S/148302) cofinanțat de Uniunea Europeană din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa Prioritară nr. 6 „Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul major de intervenție 6.1: „Dezvoltarea economiei sociale“.

Macheta se4all jos

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.