Doctor în mahala / concert

0

Mahala Rai Banda (balkan beats) + RekAbu und Silly Conductor la Club Eden

Doctor în mahala

14 decembrie | 10:00 pm | Club Eden (Bucuresti)

Afis final_Mahala Rai Banda la Eden

Mahala Rai Banda este produsul vestitelor sate de lăutari Clejani și Zece Prăjini. Muzica lor împletește ritmuri culese din folclorul romani, traduse într-o versiune cu sound proaspăt și contemporan. Relativ puțin cunoscută în România,  Mahala Rai Banda are sute de concerte și zeci de turnee internaționale la activ.  Acum a venit vremea ca Edenul să guste din felia de cultură atent garnisită de maeștrii lăutari cu tendințe clubbing.

Piesele Mahala Rai Banda au apărut pe compilații internaționale precum Buddha Bar (France), Bucovina Club (Germany), Balkan Bangers and Gypsy Beats (UK), Balearic Bisquits (Denmark), Balkanology (South Africa), Rough Guide to Eastern Europe (UK), Rromanu Suno (Serbia) , Balkan Beats (Germany) Barrio Latino (France), Bar Gypsy (USA) și în soundtrackul filmului „Borat”.

Piesele lor au fost remixate de Nouvelle Vague, Balkan Beat Box și Shantel, iar de turneele internaționale se ocupă berlinezii de la Asphalt Tango Records care-i au în grijă și pe The Bălănescu Quartet, Fanfara Ciocârlia și Zdob și Zdub.

Mahala Rai Banda este insuflețită de :
Aurel Ioniță – Vioară
Florin Ioniță – Acordeon
Enache Viorel – Saxofon
Florin Mihalache – Saxofon
Viorel Oprică – Trompetă
Aurel Bosnea – Bariton
Marian Zahanagiu – Trombon
Albert Gheorghe – Tobe
Daniel Mărgean – Percuție
Marian Tudor – Bas
Cătălin Gheorghe – Chitară
Nicușor Manole – Voce

http://www.youtube.com/watch?v=WuAxDGTtsw8&list=PL7BA3FA5F94A4D3DC
RekAbu und Silly Conductor
Virusând cluburi mici și festivaluri chiar mai mici cu seturile lor accidentate de steampunk transnațional, Sillyconductor și Rekabu vin dintr-o zonă în care Ștefan cel Mare a făcut ceva prăpăd. Incapabili să își găsească job-uri de adulți serioși, își pierd mare parte din vreme învârtindu-se în jurul unui mixer atît de abuzat încît seturile lor încep să trosnească a pistoane de locomotive cu abur care-și trag sufletul prin gări provinciale, a obscurități demult apuse(ne) și a ritmuri neaoșe nu tocmai creștin-ortodoxe. Pentru seara de 14 decembrie, RekAbu und Silly Conductor pregătesc o tartă specială, în aluatul căreia vor presăra condimente iuți, mahalagești.

Intrarea este liberă.

Evenimentul pe www.facebook.com

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează