Doctor în mahala / concert

0

Mahala Rai Banda (balkan beats) + RekAbu und Silly Conductor la Club Eden

Doctor în mahala

14 decembrie | 10:00 pm | Club Eden (Bucuresti)

Afis final_Mahala Rai Banda la Eden

Mahala Rai Banda este produsul vestitelor sate de lăutari Clejani și Zece Prăjini. Muzica lor împletește ritmuri culese din folclorul romani, traduse într-o versiune cu sound proaspăt și contemporan. Relativ puțin cunoscută în România,  Mahala Rai Banda are sute de concerte și zeci de turnee internaționale la activ.  Acum a venit vremea ca Edenul să guste din felia de cultură atent garnisită de maeștrii lăutari cu tendințe clubbing.

Piesele Mahala Rai Banda au apărut pe compilații internaționale precum Buddha Bar (France), Bucovina Club (Germany), Balkan Bangers and Gypsy Beats (UK), Balearic Bisquits (Denmark), Balkanology (South Africa), Rough Guide to Eastern Europe (UK), Rromanu Suno (Serbia) , Balkan Beats (Germany) Barrio Latino (France), Bar Gypsy (USA) și în soundtrackul filmului „Borat”.

Piesele lor au fost remixate de Nouvelle Vague, Balkan Beat Box și Shantel, iar de turneele internaționale se ocupă berlinezii de la Asphalt Tango Records care-i au în grijă și pe The Bălănescu Quartet, Fanfara Ciocârlia și Zdob și Zdub.

Mahala Rai Banda este insuflețită de :
Aurel Ioniță – Vioară
Florin Ioniță – Acordeon
Enache Viorel – Saxofon
Florin Mihalache – Saxofon
Viorel Oprică – Trompetă
Aurel Bosnea – Bariton
Marian Zahanagiu – Trombon
Albert Gheorghe – Tobe
Daniel Mărgean – Percuție
Marian Tudor – Bas
Cătălin Gheorghe – Chitară
Nicușor Manole – Voce

http://www.youtube.com/watch?v=WuAxDGTtsw8&list=PL7BA3FA5F94A4D3DC
RekAbu und Silly Conductor
Virusând cluburi mici și festivaluri chiar mai mici cu seturile lor accidentate de steampunk transnațional, Sillyconductor și Rekabu vin dintr-o zonă în care Ștefan cel Mare a făcut ceva prăpăd. Incapabili să își găsească job-uri de adulți serioși, își pierd mare parte din vreme învârtindu-se în jurul unui mixer atît de abuzat încît seturile lor încep să trosnească a pistoane de locomotive cu abur care-și trag sufletul prin gări provinciale, a obscurități demult apuse(ne) și a ritmuri neaoșe nu tocmai creștin-ortodoxe. Pentru seara de 14 decembrie, RekAbu und Silly Conductor pregătesc o tartă specială, în aluatul căreia vor presăra condimente iuți, mahalagești.

Intrarea este liberă.

Evenimentul pe www.facebook.com

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.