DIY Acoustic Live in Quantic, pe 21 august, cu Breathelast // Till Lungs Collapse // Unflicted //

0

7inc va invita in Quantic, pe 21 august, pentru o seara de acoustic live cu Breathelast, Till Lungs Collapse si Unflicted.

Breathelast s-a scaldat deja de multe ori in aplauzele publicului, avand la activ peste 60 de concerte, atat in Romania, cat si in Bulgaria, Ucraina, Ungaria si Republica Moldova. Trupa s-a format in 2001, cand se invartea in sfera alternativ & nu-metal, insa datorita unor schimbari de componenta si a unui suflu nou, trupa a schimbat mediul, migrand spre zona hardcore/ metal, insa in mod sigur ii stiti deja.

live acoustic

Till Lungs Collapse, desi au lansat primul material in anul 2015, intitulat Desuetude, exista inca din 2012. Albumul de debut a fost produs de Studio 148 si, dupa lansare, a pus trupa pe scena alaturi de nume precum Expectations (BG), Polar (UK), Ready Set Fall (IT), Forgotten Tears (IT), Breathelast, The Boy Who Cried Wolf, H8, Niste Baieti, Domination.

Unflicted a prins viata in septembrie 2015, dar pana in luna martie a anului acesta trupa a stat la “dospit”. In acest interval, au pregatit un setlist care sa sustina aparitii live. Trei melodii din acest setlist au format EP-ul „Exposed, iar odata cu acesta, au inceput si activitatile live. Desi proiectul este unul nou in peisajul muzical, membrii trupei vin cu experinta in spate, fiecare membru activand in mai multe proiecte anterior acestuia.

Program:

19:30 Unflicted

20:15 Till Lungs Collapse

21:00 Breathelast

Intrare Libera

 

Breathelast

http://WWW.BREATHELAST.COM/

http://booking.dark-side.ro/formatii/breathelast/

 

Till Lungs Collapse

https://tilllungscollapse.bandcamp.com/

https://www.facebook.com/tilllungscollapse

 

Unflicted

https://www.facebook.com/unflicted/

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.