Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Divertiland Playland va invita la Divertiland Spring Fest, cel mai mare festival-concurs de muzica pentru copii si adolescenti

0

Divertiland Playland, cel mai mare parc de distractii acoperit din

Romania vine in sprijinul copiilor talentati cu o noua provocare. De data aceasta, va invita la Divertiland Spring Fest, cel mai mare festival-concurs de muzica pentru copii si adolescenti maine, 23 Aprilie incepand cu ora 11:00.
Afis Spring Fest 2016

Divertiland Spring Fest este un concurs de muzica usoara care se adreseaza tuturor copiilor si adolescentilor cu varsta cuprinsa intre 4-14 ani care doresc sa participe la o competitie de interpretare vocala, structurata pe etape de varsta. Participantii pot proveni din institutii de invatamant privat sau de stat: scoli, gradinite, cluburi si scoli cu profil muzical din Bucuresti si din imprejurimi.

In vederea formarii, selectarii si promovarii actului artistic, Divertiland Spring Fest include partea muzicala cu interpretare vocala, momente de dans modern si balet precum si concerte extraordinare, sustinute de artisti cunoscuti si invitati speciali. De la eveniment nu vor lipsi bineinteles nici atelierele creative pentru copii si nici premiile acordate de organizatori si partenerii evenimentului.

Programul va fi completat cu un concert special al binecunoscutului solist, Mihai Traistariu si un recital, Omar Arnaut-castigator al show-ului Next Star, 2013.

Divertiland Playland reprezinta locatia perfecta pentru organizarea unor astfel de evenimente, prin adaptabilitatea spatiului, prin accesibilitatea locatiei si prin faptul ca vine cu o completare pe parte de distractie, prin intermediul atracțiilor unice puse la dispozitia vizitatorilor. Astfel, pe langa concursul de talente, cei prezenti la eveniment pot petrece cateva ore de distractie in familie, testand singura partie acoperita de schi din Romania, derdelusul, peretele de escalada, dar si noua atractie, plina de adrenalina, Bungee Dome. De asemenea, special pentru acest eveniment, pretul biletelor de acces, care includ si utilizarea tuturor atractiilor și echipamentelor specifice, este de 15 lei pentru adulti și 20 de lei pentru copii.
Dupa numarul foarte mare de inscrieri se anunta peste 1000 de vizitatori. Evenimentul este organizat de Divertiland Playland, in parteneriat cu Divertiland Aqua Park, Salvalife – Salvamari pentru viata, LNKO- Souvlaki&Grill, Happy Tour si Asociatia M.A.M.E. Parteneri Media: Pro FM, Agenda Culturala pentru Copii, Ghidul Festivalurilor, Romania pozitiva.ro, Festivaluri romanesti, Bucharest Cultural Events, Cursuri pentru copii.ro, Kidspots.

Despre Divertiland Playland

Divertiland Playland este primul parc de distracții indoor din capitala. Acesta este localizat intr-un spatiu de peste 5.000 m², situat in incinta Atlas Business Center din Pipera, in imediata apropiere a statiei de metrou Aurel Vlaicu. Pe langa evenimentele tematice si petrecerile pentru copii, Playland gazduieste cel mai mare loc de joaca acoperit stabilind noi standarde pentru acest segment de piata.

Urmariti-ne pe Facebook: www.facebook.com/DivertilandPark, www.facebook.com/Divertiland-Playland sau pe www.divertiland.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.