Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Divertiland Playland organizeaza cel mai mare Targ de Martisor dedicat micilor antreprenori

0

Peste 20 de gradinite si scoli expun in scop caritabil produse realizate de copii, peste 1000 de vizitatori asteptati.

Divertiland Playland organizeaza duminica, 25 februarie 2018, intre orele 10:00-18:00 Targul de Martisoare „Divertiland Fest”, editia a III-a.

Targul de Martisoare “Divertiland Fest” editia a III-a le da intalnire tuturor copiilor si parintilor la un eveniment tematic, prilejuit de apropierea primaverii si a zilei de 1 Martie. Cei mai ingeniosi artisti din peste 20 de scoli si gradinite vor propune vizitatorilor o gama variata de martisoare create chiar de ei in cadrul expozitiei caritabile ce se va desfasura pe 25 februarie, de la 10:00 la 18:00, la Divertiland Playland, cel mai mare parc de distractii acoperit pentru copii din Romania.

Evenimentul va gazdui spectacole de muzica si dansuri si ateliere de creatie si animatie, iar cei mici se vor putea bucura de numeroasele atractii din parc: partie de ski, Bungee Dome, castele gonflabile, derdelus, foosball, air hockey si biliard. In aceasta zi speciala, accesul pentru copii este de 35 de lei si 10 lei pentru cei cu dizabilitati. Parintii au intrarea libera.

Una dintre particularitatile cele mai importante ale targului va fi negocierea pretului martisoarelor intre copii si cumparatorii. Cauza este una nobila: un procent de 50% din incasarile realizate de expozanti vor fi donate catre Asociatia pentru Interventie Precoce in Autism (A.I.P.A.). Divertiland Playland invita, asadar, institutiile scolare, copiii si parintii sa petreaca o zi intreaga vanzand sau cumparand martisoare in beneficiul copiilor cu dizabilitati.

Editia a III-a a Targului de Martisoare Divertiland Fest este organizata cu sprijinul Boribon – Jucarii si cadouri faine, care va oferi reduceri de 5% la standurile proprii pe toata durata evenimentului si care va dona 10% din incasari asociatiei A.I.P.A. pentru proiectele in folosul copiilor cu C.E.S.

„Divertiland Playland reprezinta locatia perfecta pentru organizarea unor astfel de manifestari, prin adaptabilitatea spatiului, prin accesibilitatea locatiei si prin faptul ca vine cu o completare pe parte de distractie, prin intermediul atractiilor unice puse la dispozitia vizitatorilor. Astfel, pe langa expozitiade martisoare pentru cei dragi, vizitatorii pot petrece cateva ore de distractie in familie, testand noile noastre atractii si pot sa urmareasca un spectacol de cantece si dansuri oferite de copii. De asemenea, special pentru data de 25 februarie, pretul biletelor de acces, care includ si utilizarea tuturor atractiilor si echipamentelor specifice, este de 35 lei pentru copiii tipici si 10 lei pentru copiii cu dizabilitati, adultii beneficiind de intrare gratuita”, a declarat Antony Lourezos, General Manager, Divertiland.

Despre A.I.P.A.

A.I.P.A. este acronimul care ascunde nu numai denumirea asociatiei, ci desemneaza si o echipa dedicata si iubitoare, a oamenilor care investesc in oameni.

A.I.P.A. sau Asociatia pentru Interventie Precoce in Autism intelege nevoile copiilor diagnosticati cu autism si tulburari de spectru autist si etapele dezvoltarii copilului. A.I.P.A. isi propune ca, prin organizarea unor spectacole de teatru, sa aduca in prim plan recuperarea copiilor diagnosticati si obstacolele pe care aceasta le intampina de-a lungul timpului si oferirea unui cadru sigur, in care copiii isi pot insusi si dezvolta abilitati si mentalitati civice, totul intr-o maniera amuzanta care sa le intareasca stima de sine si increderea in propria persoana. Se cunoaste faptul ca este dificil pentru un copil diagnosticat cu autism sa participe la spectacole de teatru sau la activitati culturale de orice fel, insa la aceste spectacole gratuite vor fi invitati atat copii cu nevoi speciale cat si copii tipici, facilitandu-se astfel coeziunea intre acestia.

Despre Divertiland Playland

Divertiland Playland este primul parc de distracții indoor din capitala. Acesta este localizat intr-un spațiu de peste 5.000 m², situat in incinta Atlas Business Center din Pipera. Pe langa evenimentele tematice și petrecerile pentru copii, Playland gazduieste cel mai mare loc de joaca acoperit, stabilind noi standarde pentru acest segment de piata.

Programul de distractie la Divertiland Playland este de joi pana vineri, in intervalul orar 12:00 – 21:00, sambata 10:00-22:00 si duminica 10:00-20:00. Biletele pentru copii costa 50 Ron (J-V) și 60 Ron (Sa-Du), pentru adulti prețul fiind de 25 lei (in care este inclusa oferta zilei la restaurant). Tariful de intrare asigura accesul gratuit la toate atracțiile parcului.

Urmariti-ne pe Facebook: www.facebook.com/Divertilandplayland/ sau pe www.divertilandplayland.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.