Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Divan Film Festival @ ICR. Seara de film balcanic / 31 octombrie, ora 19.00

0

Cele mai bune scurtmetraje balcanice de la Divan Film Festival 2013 vor fi proiectate la Seara de Film de la Institutul Cultural Roman joi, 31 octombrie 2013, de la ora 19.00.

In program: Santul, regia Adrian Silisteanu,Scarile, regia Ilir Harxhi, Stella si cu mine, regia Amerissa Basta, Taia-te, naibii!, regia Bill Kalamakis,Patria mea, regia  Milos Radovic, Moartea neasteptata si timpurie a colonelului K.K., regia Milos Radovic. La eveniment vor fi prezenti poetul Mircea Dinescu, amfitrionul festivalului, si criticul de film Marian Tutui, director artistic.

Ce-a de-a patra editie a Divan Film Festival de la Cetate a fost dedicata anul acesta comediei balcanice. Intalnirea degustatorilor de film si arta culinara a avut loc in acest an in perioada 26-31 august, in locul cunoscut de iubitorii de film balcanic, pe malul Dunarii, la Portul Cultural Cetate. Timp de o saptamana, au fost vizionate scurtmetraje, documentare si lungmetraje artistice din sau despre spatiul si mentalitatile balcanice.

Intrarea este libera, in limita locurilor disponibile.

image002

Mai multe detalii:

http://www.icr.ro/bucuresti/evenimente/divan-film-festival-icr-seara-de-film-balcanic.html

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.