Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Distracție și voie bună la Forbes Kids Festival 2021!

0

Pe 3 iulie, în Grădina Hotelului Crowne Plaza din București, a avut loc cea de-a treia ediție a Festivalului Forbes Kids. După un an pandemic dificil atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari, Forbes Kids Festival a fost întâmpinat cu mult entuziasm și bucurie de o mulțime de copii, părinți și bunici.

Toți cei prezenți pe pajiștea de la Forbes Kids Festival 2021 s-au bucurat de o zi de vacanță plină de distracție, voie bună și activități creative și educative pe gustul celor mici și celor mari.

La cornerul Teilor mămicile au admirat colecția exclusivă de bijuterii cu diamante, iar copiii s-au jucat în piscina cu bile. La atelierul de reciclare selectivă Reciclad’OR copiii au învățat cum să protejeze planeta. La cornerul Artesana cei mici au descoperit viața la fermă împreună cu simpatica lor văcuță. La cornerul Eurolife copiii au învățat despre meseriile viitorului. Cei de la Julius Meinl le-au oferit părinților o cafea savuroasă și aromată. Moderns Dads i-a surprins pe tătici cu o experiență fotografică specială, iar English Kids Academy de la IH Bucharest i-a invitat pe copii la cursurile lor de limba engleză.

Copiii și părinții și-au exersat talentul la atelierele de pictură, de slime, de pictură pe ceramică, de robotică, de șah și de dezvoltare personală oferite de Playouth, Wagner Arte, Momprenoare, Rembrandt Art Center și Chessy Club.

Pe scenă au urcat Teatrul Ion Creangă cu piesa „Punguța cu doi bani”, Teatrul Mititel cu piesa „Oul Micului Bufniță” și Teatrul Țăndărică cu piesa „Capra cu trei iezi”. Nu au lipsit nici spectacolele de muzică și de dans oferite de Opera Comică pentru Copii, Butterfly Music School, Ana Dance și Chalize, iar Federația Română de scrimă le-a prezentat celor prezenți secretele acestui sport elegant.

Pe parcursul evenimentului, Forbes Kids a organizat o tombolă cu 75 de premii oferite de partenerii săi: Catena, Artesana, HiPP, Eurolife, RepublicaBio, Julius Meinl și Chilli Ideas.

Pentru că ne-am dorit ca acest festival să fie un loc sigur pentru toți, echipa Forbes Kids a permis accesul limitat de persoane în grădină, iar la fiecare două ore, alți părinți, copii și bunici s-au bucurat de spectacolele, atelierele și surprizele pregătite.

Forbes România le mulțumește partenerilor care au susținut acest eveniment: Tex, Teilor, Nordis, în calitate de parteneri strategici; Catena, Artesana, Reciclad’OR, în calitate de parteneri gold; English Kids Academy, Aqua Carpatica, în calitate de parteneri silver Julius Meinl, Eurolife, Environ, Chilli Ideas, Opera Comică pentru Copii, Teatrul Ion Creangă, Rembrandt Art Centre, Wagner Arte, Coding Hub, Mamprenoare, Anna Noua, Lura, Excelsior Mind & Soul, PlaYouth, AnaDance, Clinicile Nicomed, Butterfly Music School, Federația Română de Scrimă, Teatrul Mititel, Teatrul de Animaţie Țăndărică, Chessy Club, SPQR LEGION, Dodo Pizza și Sano, în calitate de parteneri; Think Events în calitate de partener tehnic; Itsy Bitsy, PapTot, SfatulPărinților.ro, ModernDads, Kreatoria, Solonaria în calitate de parteneri media.

Despre Forbes România

Forbes România este cea mai vândută publicație de business din România și este editată de compania BP Publishing Media, recunoscută de către Forbes Media ca fiind cea mai dinamică și creativă franciză a Forbes la nivel mondial. Brandul Forbes s-a dezvoltat accelerat pe piața românească, fiind reprezentat prin intermediul publicațiilor Forbes România și ForbesLife România, precum și al proiectelor speciale Forbes Kids sau Forbes 500. Acestor ediții tipărite li se adaugă proiecte speciale în zona digitală și peste 20 de evenimente anual, de la formate de business și până la gale, petreceri sau evenimente « on-demand » sau private, care acoperă cele mai variate categorii de public din zona premium de pe piața românească.

Vizitați Forbes pe Facebook http://www.facebook.com/forbesromania

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.