Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Discutie despre cultura si finantarile europene destinate acesteia / marti, 24 aprilie 2012 / Libraria Bastilia din Bucuresti

0
Discutie despre cultura si finantarile europene destinate acesteia / marti, 24 aprilie 2012 / Libraria Bastilia din Bucuresti

Asociatia MetruCub – resurse pentru cultura are placerea sa va invite la o discutie despre cultura si finantarile europene destinate acesteia, marti, 24 aprilie 2012, la Libraria Bastilia din Bucuresti, intre orele 17:30-19:30. Impreună cu invitatii nostri, Serban Sturdza (arhitect), Vintila Mihailescu (antropolog) si Tudor Bratu (artist vizual), vom discuta de ce este important sa sprijinim si sa promovam cultura, in ce fel au contribuit finantarile europene la dezvoltarea scenei culturale romanesti si vom explora perspectivele acestor oportunitati la nivelul Uniunii Europene prin intermediul noului program Europa Creativa si al fondurilor structurale si de coeziune.

Evenimentul este organizat in sprijinul campaniei europene ‘we are more – act for culture in Europe

Daca sunteti interesati sa participati la aceasta intalnire, va rugam sa confirmati pana luni, 23 aprilie, la adresa m3culture.ro@gmail.com sau persoanei de contact Ioana Tamas – 0729 906 597.

 

Va asteptam cu deosebit interes!

Asociatia MetruCub – resurse pentru cultura

www.m3culture.ro (in curand)

http://www.facebook.com/metrucub

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.