Discutie despre cultura si finantarile europene destinate acesteia / marti, 24 aprilie 2012 / Libraria Bastilia din Bucuresti

0
Discutie despre cultura si finantarile europene destinate acesteia / marti, 24 aprilie 2012 / Libraria Bastilia din Bucuresti

Asociatia MetruCub – resurse pentru cultura are placerea sa va invite la o discutie despre cultura si finantarile europene destinate acesteia, marti, 24 aprilie 2012, la Libraria Bastilia din Bucuresti, intre orele 17:30-19:30. Impreună cu invitatii nostri, Serban Sturdza (arhitect), Vintila Mihailescu (antropolog) si Tudor Bratu (artist vizual), vom discuta de ce este important sa sprijinim si sa promovam cultura, in ce fel au contribuit finantarile europene la dezvoltarea scenei culturale romanesti si vom explora perspectivele acestor oportunitati la nivelul Uniunii Europene prin intermediul noului program Europa Creativa si al fondurilor structurale si de coeziune.

Evenimentul este organizat in sprijinul campaniei europene ‘we are more – act for culture in Europe

Daca sunteti interesati sa participati la aceasta intalnire, va rugam sa confirmati pana luni, 23 aprilie, la adresa m3culture.ro@gmail.com sau persoanei de contact Ioana Tamas – 0729 906 597.

 

Va asteptam cu deosebit interes!

Asociatia MetruCub – resurse pentru cultura

www.m3culture.ro (in curand)

http://www.facebook.com/metrucub

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează