Discoteca de Artă cu RADU GHEORGHE în premiera la TAB, în această săptămână!

0

In această săptămână, în aer liber, pe răcoare, în curtea Teatrului de Artă București se întâmplă minuni. Luni, MONOLOAGELE VECINULUI, un one man show pe ritmuri din Subcarpați (de neratat!) cu Laurențiu Bănescu. (luni, 19 august, ora 21.15).

„Personajele lui sunt, așa cum o spune și titlul (evocând deliberat derutant „Monoloagele vaginului“ de Eve Ensler), vecini de-ai noștri. Sau oameni care ne-ar putea fi vecini. (…) Bazate pe un simț al observației ieșit din comun, pe o priză fermă la real (…) și debordând de un umor niciodată gratuit, niciodată căutat, niciodată forțat, poveștile din „Monoloagele vecinului“ sunt atât de convingătoare, încât ar trece oricând drept fragmente de realitate surprinsă de o cameră ascunsă.” (Victor Scoradeț, Revista „CULTURA”)

Marți, 20 august, începând cu ora 21.15, de data asta un one woman show INFANTA, pe untext de Saviana Stănescu, cu Adriana Bordeanu.

Un spectacol despre o gară cu trenuri care spun povești, despre o femeie care conține toate femeile. O infanta care trăiește prin intermediul altor infante toate viețile, pentru că ea le conține pe toate și toate o conțin pe ea. O nevoie de a face parte din Intreg. Nevoia de identificare.

„Vreau să am un singur nume”

O propunere de lume în care toți suntem aceeași.

 

DISCOTECA DE ARTĂ, un spectacol muzical inedit, în premieră la Teatrul de Artă București, cu RADU GHEORGHE și violonistul TIBERIU OPREA, miercuri, 21 august, ora 21.15.

„Așteptați-vă dragi spectatori la ce e mai rău! Nu veți sta liniștiți pe scaune, ci veți fi solicitați să dansați, să cântați și să dialogați cu un actor inventiv și incomod, dar care vă garantează că cel puțin timp de o oră veți uita de grijile personale și veți călători în timp, însoțiți de prieteni de nădejde: Beethoven, Mozart, Ravel, Paganini, Ceaikovski, Saint-Saens, Brahms, Bach, Strauss, etc.

DISCOTECA DE ARTĂ, cu DJ. Ucenicul Vrăjitor alias Radu Gheorghe.
Vă așteptăm! Cu drag!” Radu Gheorghe

 

CIAO, BELLA!, de Antoaneta Zaharia, un puternic confesional al sexului feminim, o poveste despre cum şi de ce, o introspecţie în vieţile a trei femei în căutare, cu Ioana Flora, Cătălina Mustaţă şi Clara Flores, joi, 22 august, ora 21.15, în aer liber.

Regia: Antoaneta Zaharia

„Ciao, bella!” este unul dintre cele mai inedite şi calde spectacole despre frigul şi viscolul care bate uneori cu putere în lumea sufletului feminin.

„Un spectacol emoţionant şi plin de umor despre căsnicii ratate şi relaţii eşuate, despre românica cu mitocănie şi dor, despre a pleca de tot din ţară, despre prietenia adevărată, după o poveste reală ” (Antoaneta Zaharia)

 

Pentru copii- şi nu numai- duminica, 25 august, dimineaţă, începând cu ora 10.15, la soare dar pe răcoare, ,,Ne jucăm împreună,, cu Eugen Cristea şi Cristina Deleanu. Un show interactiv, în care copiii sunt implicaţi, practic, de la început până la sfârşit.

Un ,,remember,, al celebrei emisiuni TV ,,Feriţi-vă de măgăruş!” (Eugen Cristea)

Stagiunea Teatru fără tavan a Teatrului de Artă Bucureşti va fi deschisă permanent în perioada 8 iulie – 8 septembrie 2013, şi va încânta publicul cu spectacole de teatru pentru adulţi, spectacole pentru copii, derulate în cadrul proiectulului Teatrul de Artă Junior, concerte și evenimente în aer liber.

Pentru informaţii şi rezervări: 0737.904.932 | rezervari@teatruldearta.ro

program

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează