Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Direcționează 20% din impozitul pe profit către ASOCIAŢIA WALDORF – EDUCAȚIE PENTRU LIBERTATE

0

Scopul asociaţiei este promovarea, implementarea și dezvoltarea educaţiei alternative, pornind de la principiile pedagogiei Waldorf şi a altor domenii care au la bază principiile elaborate de filozoful şi omul de ştiinţă Rudolf Steiner.

Asociaţia are ca scop, de asemenea, înfiinţarea de centre de activităţi, unități de învățământ ante-preșcolar, preșcolar, școlar (de tip creșă, grădiniță, şcoală) cu pedagogie Waldorf. Comunitatea părinților, Colegiul Pedagogic, membrii Asociației, părinții și educatorii, angajații, pot contribui cu drepturi egale la administrarea Grădiniței, ei îi determină structura socială şi participă la rezolvarea problemelor juridice, financiare, sociale, etc.

Misiunea Grădiniței Waldorf Christophori este să dăruiască lumii oameni cu o gândire independentă şi creativă, oameni care să simtă bucuria şi dragostea pentru viaţă, oameni care să aibă entuziasm şi putere pentru munca lor în societate.

Scopul nostru este de a educa omul ca un întreg, atât trupul şi sufletul, cât şi spiritul printr-un curriculum Waldorf testat de aproape o sută de ani în lume şi recunoscut de Ministerul Educaţiei, care echilibrează disciplinele academice cu activităţile artistice şi practice, toate fiind bazate pe cunoaşterea şi respectarea etapelor de dezvoltare ale copilului.

Grădiniţele şi şcolile Waldorf sunt ancorate în cultura comunităţii locale în care funcţionează, dar toate au ceva în comun: respectul pentru individualitatea fiecărui copil. Astfel, şi noi ne propunem să oferim un cadru care să dezvolte potenţialul unic al fiecărei persoane.

Aici găsiți un exemplu de contract de sponsorizare.

CONTRACT_DE_SPONSORIZARE_template[1]

Mai multe informații despre ASOCIAŢIA WALDORF – EDUCAȚIE PENTRU LIBERTATE găsiți pe site-ul http://gradinitachristophori.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.