Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Directioneaza 2% din venit către Fundatia Inovatii Sociale Regina Maria

0

Alătură-te eforturilor de a le oferi celor 2.000 de pacienți fără venituri, înscriși la Policlinica Sociala Baba Novac, servicii medicale de calitate.

Doar de 45 de secunde aveți nevoie să completați formularul 2%. Redirectionarea nu implica niciun cost suplimentar din partea dumneavoastră deoarece 2% din impozitul pe venit oricum s-ar duce altfel către stat. Puteți face fericit  un pacient al fundatiei.

 Un diagnostic corect poate schimba o viață!

45 de secunde pentru un restart la viata!

Pasul 1: Descarcați formularul precompletat cu datele Fundației.
Daca aveți venituri doar din salarii, descarcați Declaratia 230
Daca aveți venituri din mai multe surse, descarcați Declaratia 200
Pasul 2: Completați-l în 45 de secunde cu datele dvs si semnați-l.
Pasul 3: Trimiteți formularul completat pâne pe 25 mai 2018 către Administratia Financiara de care aparțineți cu domiciliul (detalii aici)

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.