Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Dinner In The Sky România găzduiește, în premieră, prima piesă de teatru jucată la 50 metri înălțime

0

Dinner in the Sky revine în acest sfârșit de vară, pe 28-30 august, în Piața George Enescu (Piața Revoluției), sub titulatura Bucharest In The Sky, cu aceeași atmosferă inedită, dar și cu noi surprize pentru cei care își doresc să se bucure de o seară la înălțime. În premieră, piesa de teatru ,,Te iubesc! Te iubesc?”, regizată de Chris Simion, va fi jucată pe platforma Dinner In The Sky pe 30 august, în Piața Revoluției.

Dinner In The Sky Romania
Primarul General al Bucureștiului, Prof. Dr. Sorin Mircea Oprescu va deschide oficial Bucharest In The Sky, vineri, 28 august, ora 15:00.

Partenerul fine dining al Bucharest In The Sky este Athenee Palace Hilton București, prin Chef Chaiyasith Srichom și Chef Marco Magri. “Suntem încântați să fim primul hotel care oferă serviciile de catering pentru Dinner In The Sky. Am organizat evenimente de până la 2000 de persoane la Palatul Parlamentului, în locații neconvenționale din București sau la 400 km distanță de noi, însă de fiecare dată la nivelul solului. Așteptăm cu nerăbdare să depășim orice limită; de data aceasta să mutăm excelența în aer”. Freek Valk, Directorul de Operațiuni Athenee Palace Hilton.

Bucharest In The Sky - 28-30 august
În premieră mondială, pe 30 august, platforma Dinner In The Sky va găzdui prima piesă de teatru jucată la înălțime, „Te iubesc! Te iubesc?”, în regia lui Chris Simion. ,,Superbul concept Dinner In The Sky îmi dă ocazia să fac Theatre In The Sky și asta în spiritul meu! Ca să-ți rămână în minte un spectacol, trebuie să fie mai mult decât divertisment, trebuie să fie o EXPERIENȚĂ. Veniți să trăim împreună această minunată experiență la înălțime! La propriu și la figurat!”, declară Chris Simion.

” Una dintre principalele dorințe ale Dinner In The Sky România este să contribuie la poziționarea Bucureștiului ( României) pe harta celor mai ofertante capitale europene din punct de vedere turistic. În acest scop, am creat evenimentul Bucharest In The Sky, cu susținerea Primăriei Generale a Bucureștiului. Avem șansa ca, alături de regizorul Chris Simion, să oferim o premieră mondială publicului din România: prima piesă de teatru jucată la 50 metri înălțime. Suntem siguri că vom oferi o experiență de neuitat primilor 22 de oaspeți care vor urca alături de noi în acest cadru de excepție.”, declară Ovidiu Barbier, Manager Dinner In The Sky România.

„În activitatea noastră încercăm mereu să ridicăm Bucureștiul la nivelul turistic al altor capitale europene. Dinner In The Sky România este una dintre principalele atracții propuse turiștilor străini în pachetele noastre turistice. De această dată, Bucharest In The Sky este un produs care însumează perfect calitățile capitalei noastre: frumusețe, distracție, istorie.”, declară Oana Pricop, Managing Partner Free Spirit Travel, partener permanent al Dinner In The Sky România.

Locurile pot fi rezervate exclusiv pe site-ul www.dinnerinthesky.ro și vor fi înregistrate în ordinea înscrierilor. Având în vedere că este un eveniment cu locuri limitate, plata se face în avans. Toți participanții vor fi primiți într-un lounge de lux unde vor face “check-in-ul”, vor fi conduși de stewardese către poarta de îmbarcare, de unde își vor lua zborul spre culmile deliciului culinar suprem.

Programul Bucharest In The Sky este următorul:

Vineri 28.08.2015:
Ora 14:30 Sosirea oaspetilor din presa impreuna cu personalitatile invitate. Primire in Lounge. Oportunitati de imagine. Deschiderea oficiala a evenimentului de catre Primarul General al Bucurestiului dl. prof.dr. Sorin Mircea Oprescu
Ora 15:00 – Ridicare pentru oficialitati, invitati si presa
Ora 16:00 – Ridicare pentru presa si bloggeri
Ora 17:00 – Bucureștiul Interbelic – 45 minute
La bordul platformei Dinner In The Sky va urca dl. Adrian MAJURU, directorul Muzeului Municipiului Bucuresti, care va prezenta oaspeților pe scurt istoria Palatului Regal, Ateneului și a altor clădiri reprezentative din zonă, într-o lecție de istorie itinerantă, asezonată cu un vin de bună calitate și cu muzică de fundal a Bucureștiului de altădată. De asemenea, în mijlocul mesei va fi și somelierul Sergiu Nedelea, care va îmbina prezentarea vinului cu povestea Bucureștiului interbelic, precum și Alexandra Violin care va delecta publicul cu 2 melodii vechi, celebre, interpretate la vioară.
Ora 18:30 – 19:30 Dinner in the Sky 1: 3 Course meniu, degustare de vinuri cu Sergiu Nedelea si interpretare live Alexandra Violin. Meniu compus de Hilton Chefs, live in aer!
Ora 20:00 – 21:00 Dinner in the Sky 2: 3 Course meniu, degustare de vinuri cu Sergiu Nedelea si interpretare live Alexandra Violin. Meniu compus de Hilton Chefs, live in aer!
Ora 21:30 – 22:30 Dinner in the Sky 3: 3 Course meniu, degustare de vinuri cu Sergiu Nedelea si interpretare live Alexandra Violin. Meniu compus de Hilton Chefs, live in aer!

Sâmbătă 29.08.2015:
Ora 9:30 – 10:10 Breakfast at Royal Palace 1. Mic dejun, meniu compus de Hilton Chefs
Ora 10:30 – 11:10 Breakfast at Royal Palace 2. Mic dejun, meniu compus de Hilton Chefs
Ora 17:00 – Bucureștiul Interbelic – 45 minute
Ora 18:30 – 19:30 Dinner in the Sky: 3 Course meniu, degustare de vinuri cu Sergiu Nedelea si interpretare live Alexandra Violin. Meniu gatit de Hilton Chefs, live in aer!
Ora 20:00 – 21:00 Dinner in the Sky: 3 Course meniu, degustare de vinuri cu Sergiu Nedelea si interpretare live Alexandra Violin. Meniu gatit de Hilton Chefs, live in aer!
Ora 21:30 – 22:30 Dinner in the Sky: 3 Course meniu, degustare de vinuri cu Sergiu Nedelea si interpretare live Alexandra Violin. Meniu gatit de Hilton Chefs, live in aer!
Duminică 30.08.2015
Ora 9:30 – 10:10 Breakfast at Royal Palace 1. Mic dejun, meniu compus de Hilton Chefs
Ora 10:30 – 11:10 Breakfast at Royal Palace 2. Mic dejun, meniu compus de Hilton Chefs
Ora 17:00 – Bucureștiul Interbelic – 45 minute
Ora 18:30 – 19:30 Dinner in the Sky: 3 Course meniu, degustare de vinuri cu Sergiu Nedelea si interpretare live Alexandra Violin . Meniu compus de Hilton Chefs, live in aer!
Ora 20:30 – 21:30 Spectacolul de teatru in premiera mondiala Dinner In The Sky: ,,Te iubesc! Te iubesc?„, in regia lui Chris Simion, cu participarea actorilor Corina Moise, Dan Radulescu si Manuela Harabor
Ora 22:00 – 23:00 Dinner in the Sky: 3 Course meniu, degustare de vinuri cu Sergiu Nedelea si interpretare live Alexandra Violin. Meniu compus de Hilton Chefs, live in aer!
Luni 31 august 2015
În intervalul orar 7:00 – 12:00 va avea loc premiera unei emisiuni integrale transmisă pe radio de la înălțime, Andrei Gheorghe fiind gazda acestei emisiuni, marca Pro FM România.
Preturile sunt următoarele: Dinner In The Sky – 650 lei/persoană, Breakfast In The Sky 350lei/persoană, Bucureștiul Interbelic – 450 lei/persoană, Theatre In The Sky – 650 lei/persoană.
Pentru că un eveniment de succes se organizează întotdeauna în echipă, mulțumirile oficiale se duc către toți partenerii care au sprijinit Dinner In The Sky: Chris Simion Theater&More, Athene Palace Hilton București, Primăria Municipiului București, RPG Security, NextLevel Events, FreeSpirit Travel, EventStuff, filmarecudrona.ro, Borsec, ProFM, VIP Event Facilities, Italbrands Grup.
Mai multe informații despre viitoarele evenimente Dinner In The Sky România sunt disponibile pe www.dinnerinthesky.ro și pe Facebook Dinner In The Sky Romania.
***
Despre Dinner In The Sky

Dinner in the Sky este un eveniment-concept organizat ca o cină servită la o masă suspendată la 50m deasupra pământului și aduce o perspectivă cu totul nouă pentru lansările de produse, conferințe de presă, evenimente corporate și divertisment. Platforma „Dinner in the Sky” este perfectă pentru oricine dorește să transforme un eveniment sau o întâlnire obișnuită într-o magie care va lăsa o amintire de neuitat în memoria oaspeților.

Forbes.com: One of the 5 Most Unusual Restaurants In The World
Dinner in the Sky |the world’s most unique dining concept |

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.