Din 6 octombrie, Bucurestiul are revista! BeWhere the city is!

0

Din 6 octombrie, cea mai proaspata revista urbana va invita in oras.

BeWhere the city is! reprezinta un indemn scris in 80 de pagini: cultura urbana, lifestyle, cronici avizate, feature-uri, editoriale reunite in paginile celei mai noi reviste dedicate Bucurestiului.

Revista BeWhere! acopera toate evenimentele importante din Capitala si ofera cititorilor sai recomandari pertinente in materie de film, muzica, teatru, arta etc., propune materiale de amploare, interviuri, cronici, reportaje, articole tematice care dezvaluie un personaj, un eveniment, un trend important din viata acestei urbe.

BeWhere! Este un concept nou, 100% romanesc, o revista care prin materialele publicate si prin layout contureaza imaginea unui Bucuresti viu, colorat, eclectic.

Luna de luna, o echipa de editori pasionati, cu expertiza in domeniile pe care le reprezinta, rastoarna semnul de intrebare din sintagma „unde mergem?” Si in loc sa va spuna „pazea!”, va invita in oras.

Noi punem semnul exclamarii in Bucurest!” este sloganul care insoteste campania de lansare a revistei. Vom face asta in fiecare luna, atat pe print, cat si prin intermediul editiei online www.bewhere.ro”.

Stela Nadoleanu, Redactor-Sef

Cele 80 de pagini ale revistei se impart in patru mari categorii:

Be genius

Cea mai importanta sectiune a revistei reflecta tendintele orasului si ii prezinta pe cei care lanseaza si sustin evenimentele importante ale lunii. Aceasta cuprinde materiale ample, bazate pe idei originale: un cover story tematic in fiecare luna, reportaje si fotoreportaje, interviuri, opinii.

BeWhere to go

Sectiunea contureaza agenda lunii. Cronici si articole pertinente cu privire la viata culturala a orasului, interviuri si relatari din backstage.

BeWhere the taste is

O trecere in revista a restaurantelor, barurilor, cafenelelor si cluburilor din oras. Cronici avizate si recomandari in materie de gusturi. Harta localurilor carora merita sa le treci pragul.

BeWhere to shop

Tendintele momentului in materie de sanatate, frumusete, sport, auto, gadgeturi si turism. Cronici de magazine si hoteluri, recomandari de vacanta si calatorii de business.

Revista BeWhere! apare in prima joi a lunii. Se tipareste pe hartie mata, intr-un tiraj de 15.000 de exemplare. Se distribuie in Bucuresti prin retelele InMedio si Relay, Hiparion, Zirkon Media, precum si in librariile Carturesti si Humanitas la pretul de 8 lei.

Agentia admosfera semneaza conceptul grafic si realizarea www.bewhere.ro

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează