Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Din 6 octombrie, Bucurestiul are revista! BeWhere the city is!

0

Din 6 octombrie, cea mai proaspata revista urbana va invita in oras.

BeWhere the city is! reprezinta un indemn scris in 80 de pagini: cultura urbana, lifestyle, cronici avizate, feature-uri, editoriale reunite in paginile celei mai noi reviste dedicate Bucurestiului.

Revista BeWhere! acopera toate evenimentele importante din Capitala si ofera cititorilor sai recomandari pertinente in materie de film, muzica, teatru, arta etc., propune materiale de amploare, interviuri, cronici, reportaje, articole tematice care dezvaluie un personaj, un eveniment, un trend important din viata acestei urbe.

BeWhere! Este un concept nou, 100% romanesc, o revista care prin materialele publicate si prin layout contureaza imaginea unui Bucuresti viu, colorat, eclectic.

Luna de luna, o echipa de editori pasionati, cu expertiza in domeniile pe care le reprezinta, rastoarna semnul de intrebare din sintagma „unde mergem?” Si in loc sa va spuna „pazea!”, va invita in oras.

Noi punem semnul exclamarii in Bucurest!” este sloganul care insoteste campania de lansare a revistei. Vom face asta in fiecare luna, atat pe print, cat si prin intermediul editiei online www.bewhere.ro”.

Stela Nadoleanu, Redactor-Sef

Cele 80 de pagini ale revistei se impart in patru mari categorii:

Be genius

Cea mai importanta sectiune a revistei reflecta tendintele orasului si ii prezinta pe cei care lanseaza si sustin evenimentele importante ale lunii. Aceasta cuprinde materiale ample, bazate pe idei originale: un cover story tematic in fiecare luna, reportaje si fotoreportaje, interviuri, opinii.

BeWhere to go

Sectiunea contureaza agenda lunii. Cronici si articole pertinente cu privire la viata culturala a orasului, interviuri si relatari din backstage.

BeWhere the taste is

O trecere in revista a restaurantelor, barurilor, cafenelelor si cluburilor din oras. Cronici avizate si recomandari in materie de gusturi. Harta localurilor carora merita sa le treci pragul.

BeWhere to shop

Tendintele momentului in materie de sanatate, frumusete, sport, auto, gadgeturi si turism. Cronici de magazine si hoteluri, recomandari de vacanta si calatorii de business.

Revista BeWhere! apare in prima joi a lunii. Se tipareste pe hartie mata, intr-un tiraj de 15.000 de exemplare. Se distribuie in Bucuresti prin retelele InMedio si Relay, Hiparion, Zirkon Media, precum si in librariile Carturesti si Humanitas la pretul de 8 lei.

Agentia admosfera semneaza conceptul grafic si realizarea www.bewhere.ro

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.