Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Difuzare & Dezbatere „I AM”

0

difuzare documentar I AM

„I AM” – un documentar ca din filme

Parte din Programul National de Educatie pentru Fericire, documentarul „I Am” a fost difuzat in premiera in Romania pe 13 februarie si revine pe ecranele de proiectie saptamana viitoare, miecuri si joi, la Institutul pentru Fericire.

In 2007, dupa un accident ce ii pune viata in pericol, Tom Shadyac, milionar in euro si unul dintre cei mai reputati regizori de la Hollywood, decide sa lase omenirii o ultima mostenire si porneste in jurul lumii, cu obiectivul de a crea un documentar care sa raspunda la doua intrebari:

• Ce este in neregula cu lumea?
• Cum o / ne putem schimba in mai bine?

Inspirational, dar cu ancore solide in realitate, insumand pe parcursul celor peste 60 de minute interviuri cu profesori universitari si oameni de stiinta, abordand teorii ale fizicii cuantice si punand sub semnul intrebarii interpretarea teoriei lui Darwin cu privire la „supravietuirea celui mai puternic”, „I AM” este un documentar complet despre natura umana si despre modul in care putem schimba in bine lumea in care traim. Dintre cei intervievati de Tom Shadyac, ii amintim pe Desmond Tutu, Noam Chomsky, Elisabet Sahtouris, David Suzuki si Howard Zinn.

Difuzarea documentarului va fi urmata de o dezbatere moderata de Malina Chirea, trainer si cofondator al Asociatiei „Initiativa pentru Fericire”.

Intrare gratuita pentru membrii noi

In ambele zile, pretul unui bilet este de 25 de lei, respectiv 15 lei pentru membrii comunitatii, iar popcornul este din partea casei.

Plusam insa cu intrare gratuita pentru toti membrii noi! Cardul de membru „Happy Friend” costa 30 de lei (plata unica) si prin el poti beneficia de reduceri la toate evenimentele IPF si de acces la biblioteca Institutului si la evenimentele organizate exclusiv pentru comunitate.

Mai multe detalii despre cardul de membru si un formular de inscriere gasesti aici.

Intrarea se face pe baza de rezervare si in acest sens va stau la dispozitie adresa de mail oana.bratila@ipf.ro (va rugam sa precizati numarul de persoane si ziua pentru care ati optat – 26 sau 27 februarie) si numarul de telefon 0751.657.595.

Mai multe detalii despre eveniment, aici.

Va asteptam!

Despre autor

avatar

Asociația Inițiativa pentru Fericire activează din septembrie 2012. Misiunea Asociației Inițiativa pentru Fericire este creșterea scalabilă a gradului de fericire din România, folosind instrumentele psihologiei pozitive fondată de Prof. Dr. Martin Seligman prin: difuzări de documentare pe tema fericirii sau subiecte adiacente, organizarea de dezbateri, organizarea de ateliere de lucru și conferințe. Asociația se adresează în mod special tinerilor, elevi de liceu și studenți la facultate și membrilor comunității cu vârste între 25 și 45 de ani.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.