Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Dialog: La școală pe stomacul gol

0

În urma proiecției SOLD OUT a filmului „Acasă” de marți, 25 august, de la Mercato Kultur, vă invităm pe pagina de facebook One World Romania să urmăriți discuția cu titlul „La școală pe stomacul gol”.

E educația un panaceu pentru sărăcie? Cum poți construi intervenții cu sens care să ia în considerare provocările de la firul ierbii cu care se confruntă copiii din comunitățile vulnerabile? Cum ne uităm la identitate etnică și acces la educație fără să accentuăm segregarea școlară? Ne propunem să explorăm aceste subiecte, în contextul pandemiei, într-un dialog live cu Radu Ciorniciuc (regizorul documentarului Acasă) și Ionela Cristea (director de programe educaționale la Roma Education Fund Romania), moderat de Raluca Negulescu-Balaci (director executiv la UiPath Foundation).

Detalii aici.

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.