Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Dezvoltarea abilităţilor extrasenzoriale

0

Dezvoltarea abilitatilor extrasenzoriale

Dispunem cu toții de anumite capacități parapsihologice, dar marea majoritate a oamenilor nu le folosesc și deci nici nu le cultivă. Percepția extrasenzorială (PES) este definită de parapsihologi ca fiind abilitatea de a primi informații despre lume prin alte canale decât simțurile normale, fără a utiliza cele 5 simțuri umane, motiv pentru care unii o numesc al 6-lea simț. Fiecare dintre noi posedăm într-o anumită măsură abilități extrasenzoriale. Fiecare dintre noi ne naștem cu aceste daruri, dar cu toate acestea, condiționarea socială reușește într-un fel să ni le ascundă. Este important să înțelegi că nu este nimic ciudat sau neobișnuit cu privire la aceste abilități și ele pot fi din nou ale tale, asta în cazul în care ești dispus să le dezvolți. În fiecare persoană, sunt latente însușiri parapsihice excepționale, precum harul clarviziunii și al premoniției, gestul spectaculos al psihokineziei, autodiagnosticarea și autobioterapia, alături de alte calități paranormale pe care veți putea singuri să vi le descoperiți și cultivați. Nimeni nu-și va înțelege niciodată posibilitățile reale, dacă, în afară de dorința firească de a deveni un fenomen, nu va înțelege pe deplin că omul este o părticică a macrocosmosului, adică se află sub puterea legilor universale ale naturii. Și numai subordonându-se lor, se poate află pe sine în sine însuși, cu posibilități nelimitate.

Modulul 1

– Stări de conștiință.

– Anatomia organismului cosmic.

– Dezvoltarea corpurilor subtile.

– Dezvoltarea centrilor energetici.

– Meditație cromo-Telos.

Modulul 2

– Care îți este simbolul de protecție?

– Diagnosticarea, autodiagnosticarea și exerciții practice.

– Retrospecția- capacitatea de a vedea viețile trecute.

– Jurământul / Etica Extrasensorului.

Fiecare participant va primi un caiet de lucru în care va avea detalii și informațiile care se vor discuta în cadrul cursului.

Cu cine?
Sunt Beatrice Crancu, freelancer, creator dispozitive protecție, fotograf, blogger și pasionată de spiritual. De când mă știu sunt interesată de tot ce ține de spirit, paranormal, energii, extratereștrii, astronomie, ocultism iar lista poate continua în sfera acesta. Din dorința de a-i ajuta pe cei din jurul meu am decis să creez bijuterii cu cristale semiprețioase, motivul principal fiind acela că acestea vor dăinui veșnic. Dar îmi place să spun că eu fac dispozitive de protecție, iubire, vindecare, nu doar bijuterii.

Aici puteți găsi blogurile mele :

– Spiritual : http://feelove-world.blogspot.com/

– Fotografie : http://bardart-portofolio.blogspot.ro/

– Idei de stil: http://beatrix-boutique.blogspot.ro/

Site-ul meu : www.beatrixcolor.ro

Cu ce?
Îmbrăcăminte comodă, curaj și încredere în forțele proprii.

Când?
luni@incubator107 , 13 octombrie 2014 de la 19:00 la 21:0
joi@incubator107 , 23 octombrie 2014 de la 19:00 la 21:0

Unde?
Atelierul se ține în mansarda noastră din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București. Dacă nu știi deja, află cum să ajungi: http://bucuresti.incubator107.com/contact.html.

Cum?
Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj aici http://bucuresti.incubator107.com/atelier/Breasla%20Vrăjitorilor/1375, înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul. Sugerăm o donație de 30 lei pentru fiecare întâlnire și 20 lei pentru studenți și liceeni.

Dacă nu vă puteți permite, nu stați departe, ne puteți ajuta în alte feluri: să promovăm în companii Programul de descoperire a pasiunilor, să închiriem mansarda pentru alte traininguri sau evenimente, să atragem sponsorizări sau să umplem pur și simplu mansarda de bucurie – http://bucuresti.incubator107.com/colaborari.html.

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.