Dezvoltare personală prin cursuri de actorie

0

O nouă sesiune de înscrieri pentru cursurile care te învață cum să fii actor!

Teen Media Academy lansează o nouă sesiune de înscrieri pentru cursurile de teatru care te învață cum să fii actor! Te așteptăm alături de noi într-o comunitate unde vei avea parte de o experiență de neuitat.

Cursul de teatru înseamnă foarte multe. Imaginație și empatie. Colaborare și comunicare. Control al emoțiilor și cultură generală. Dicție, improvizație, expresivitate. Spontaneitate și creativitate. Vei câștiga încredere, atenție, concentrare. Vei descoperi o formă de divertisment de calitate și un mod extrem de plăcut de a-ți face prieteni.

audita

Workshop-urile de la Teen Media Academy te ajută să faci primii pași fie către o carieră în actorie, fie către descoperirea și dezvoltarea sinelul. Timp de trei luni vei învăța despre felul în care se pregătesc actorii pentru a fi în formă maximă pe scenă. În programă se regăsesc ateliere de dicţie, pantomimă, improvizaţie, elemente de expresie non-verbală, mijloace de expresie în faţa camerei de filmat, cascadorie, clownerie, studiul textului dramatic și literar, studiul personajului. La final vei juca într-un spectacol de teatru cu public, unde pot vedea toți cunoscuții felul în care ai evoluat pe parcursul celor trei luni.

Povestea Teen Media – gândeşte-te la acel ceva de care au nevoie toţi cei care trăiesc acum. De oameni. Pentru a te elibera de stres, pentru a ieşi din rutină, pentru a depăşi timiditatea sau frica de vorbit în public, pentru a deveni mai bun în ceea ce faci… ai nevoie de oameni. Alţi oameni care te vor ajuta şi te vor susţine. Şi ai nevoie de teatru. Pentru că teatrul este arta care te ajută să cunoşti cel mai bine omul: pe tine sau pe cei din jur. Aşa apare Teen Media Academy. Locul unde oamenii trăiesc într-o simbioză perfectă cu teatrul.

Detalii despre înscrieri și despre cursul de actorie găsiți pe site-ul http://teenmedia.ro sau pe blog-ul http://cursurideactorie.wordpress.com/.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează