Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Dezvoltă afacerea ta socială la Made in Social

0

Credem în puterea unei afaceri sociale, în beneficiile aduse unei comunități. De aceea am creat un program special ce își propune să mărească veniturile unor astfel de business-uri prin încheierea unor contracte social-to-business (S2B). Un parteneriat strategic între afaceri sociale și companii cu impact economic și social.

unnamed

Înscrie-ți afacerea socială la Made in Social pentru a beneficia de:

  • Consultanță și suport pentru a obține performanță în vânzări și a-ți maximiza profiturile, în concordanță cu nevoile de business ale companiilor
  • Vizibilitate la nivel național cu ajutorul unei platforme prin care poți să îți prezinți afacerea și scopul social
  • Facilitarea interacțiunii cu reprezentanți cheie din companii pentru a-ți promova produsele/serviciile.
Înscrie-te la Made in Social până pe 10 septembrie!

Made in Social înțelege prin afacere socială orice organizație care desfășoară activități comerciale și urmărește obținerea unui profit, însă obiectivul economic este completat de un scop social, care ajută la rezolvarea unei probleme din societate.

Nu se percepe nicio taxă de înscriere sau participare.

Despre autor

avatar

Impact Hub Bucharest este organizația dedicată sprijinirii inovatorilor care încearcă să rezolve provocările economice, sociale și ecologice ale zilelor noastre prin proiecte și modele de afaceri cu impact social pozitiv. Parte dintr-o rețea globală, Impact Hub Bucharest oferă un spațiu de lucru și colaborare în centrul Bucureștiului, o comunitate activă de peste 200 de membri, evenimente de învățare, networking și dezvoltare, programe de accelerare și dezvoltare a afacerilor cu impact social.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.