Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Dezbateri inedite la cea de-a 8-a editie Romanian PR Week

0

In perioada 5-7 Octombrie se va desfasura la Palatul Parlamentului cea de-a opta editie Romanian PR Week. Evenimentul reuneste Congresul International PR Week, PR Award Gala Night si un training tematic de o zi.

Actuala editie propune un mesaj simplu sustinut de voci care au un cuvant de spus in comunicarea de afaceri: Strategia si evaluarea sunt motoarele performantei. Pentru a fi credibile si eficiente, programele de comunicare trebuie nascute din strategiile de afaceri. Masura performantei este data de evaluare. Gandite in afara strategiilor de afaceri, nereflectate in practici si actiuni constante, nesupuse testului evaluarii, programele de comunicare se dovedesc lipsite de credibilitate si de efecte pe termen lung.

5 invitati internationali, 5 manageri si 14 practicieni romani de Relatii Publice vor participa la dezbaterile Romanian PR Week. Lucrarile congresului vor beneficia si de expertiza unor profesionisti internationali de top precum: Peter Debreceny (SUA), Chaiman US Institute for Public Relations; Nick Andrews (Belgia), Vice-Presedinte Fleishman-Hillard Bruxelles; Dr. Karsten Ehms (Germania), Corporate Technology Siemens AG; Tony Meehan (Marea Britanie), Presedintele TMA Communications si fost director al competitiei internationale IPRA Golden World Award si Thomas Achelis (Germania), Presedintele Forum for International Communications.

Teme inedite precum Managementul reputatiei online, Management si comunicare in afaceri, Evaluarea in PR: repere, tendinte si provocari, antropologie digitala, Predinctii privind impactul retelelor sociale asupra practicii de relatii publice, Instrumente de evaluare in comunicarea interna, Cei mai importati indicatori in social media si masurarea acestora, Evaluarea impactului activitatii de PR intr-un program de CSR etc sunt abordate in cadrul congresului PR Week de nume sonore ale PR-ului autohton si international.

Evenimentul festiv PR Award Gala Night va avea loc in seara zilei de 6 Octombrie. La cea de-a opta editie a competitiei Romanian PR Award au fost inscrise 110 proiecte in cadrul celor 9 categorii de concurs.

Romanian PR Week se incheie in data de 7 octombrie cu training-ul tematic ‘Strategic Planning of PR Campaigns’, sustinut de Thomas Achelis, presedintele Forum for International Communications.

Agenda evenimentului poate fi consultata la praward.ro sau la acest link.

Inscrieri si reduceri

Inscrierile se fac la praward.ro. Participantii inscrisi pana la data de 20 Septembrie beneficiaza de o reducere de 10%. Pentru 2 sau mai multi participanti din cadrul aceleiasi organizatii care participa la acelasi eveniment (Congres sau Training) si care nu au mai beneficiat de alte reduceri de pachet se acorda o reducere de 10%. Studentii si ONG-urile beneficiaza de o reducere de 50% respectiv 25%.

Parteneri si sponsori

Evenimentele Romanian PR Week sunt sustinute de US Institute for Public Relations (IPR), Camera Deputatilor, Clubul Companiilor de Relatii Publice (CCRP), Asebuss, de sponsorii BCR, Pfizer, Coca-Cola Hellenic, MOL Romania, Ursus Breweries, Microsoft, AVON Romania, Rompetrol, RH Printing, Publica, Casa de traduceri, Crowne Plaza, si de partenerii media: Hotnews, Romania Libera, Europa FM, Revista Cariere, Revista BIZ, Wall-Street, PR Romania, Markmedia.ro, strategic.ro, Radio RFI, CSR Romania, Stiriong.ro, Comunicatedepresa.ro, Comunicatemedia.ro, Centruldepresa.ro, Calendarevenimente.ro, imedia, Businesslive.ro, stiridebine.ro si port.ro.

Despre organizator

Forum for International Communications este o organizatie non-guvernamentala care cultiva in mediul comunicatorilor profesionisti standardele etice si de performanta ale profesiei de relatii publice. Fundatia organizeaza din 2003 competitia Romanian PR Award si evenimentul Romanian PR Week, impuse drept cele mai importante evenimente de recunoastere a excelentei in domeniul comunicarii de afaceri din Romania. Cu sprijinul US Institute for Public Relations, Forum a implementat in 2009 cercetarea nationala Media Transparency and Media Practices in Romania si deruleaza in prezent o serie de programe educationale, prelegeri si dezbateri publice, cursuri si training-uri de formare profesionala si o serie de intalniri informale intre profesionistii domeniului. In martie 2006, fundatia a initiat programul CSR Romania cu scopul de a promova bunele practici in domeniul responsabilitatii sociale corporatiste. In aprilie 2009, Forum a lansat portalul de resurse PR Romania.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.