Dezbaterea obiectivelor ONU post 2015

1

Marţi, 17 decembrie 2013, începând cu ora 18:00,  la Facultatea de Drept, în Sala Stoicescu, Asociaţia Tineretul ONU vă invită la aniversarea a 58 de ani de ani de la aderarea României la Organizaţia Naţiunilor Unite.

1459772_551611554927089_1655191613_n

Principala temă a dezbaterii este legată de obiectivele ONU post 2015 şi porneşte de la angajamentul liderilor mondiali de a rezolva unele dintre  problemele actuale ale umanităţii prin planul de acţiune ” Obiectivele de Dezvoltare ale MileniuluiObiectivele de Dezvoltare ale Mileniului”. Alături de invitatul surpriză va participa le dezbatere  Cosmin Chiriţă, delegat de tineret al României la Organizaţia Naţiunilor Unite.

Organizatorii, UN Youth Association of Romania în strânsă colaborare cu UN Youth Delegate-Romania, au ales această temă datorită discuţiilor ce au loc la nivel internaţional despre ce urmează după anul 2015 şi care sunt strategiile ce trebuie abordate pentru o dezvoltare sustenabilă.

Ziua aderării României la ONU a fost marcată prin evenimente organizate de toate filialele asociaţiei, în Constanţa, Iaşi, Cluj, Timişoara şi Craiova. Evenimentul din Bucureşti  încheie campania de informare, iniţiată de  Asociaţia Tineretul ONU, cu privire la obiectivele Organizaţiei Naţiunilor Unite post 2015.

Asociaţia Tineretul ONU din Romania este o organizație neguvernamentală, constituită cu scopul de a promova şi încuraja valorile şi activităţile ONU în rândul tinerilor români, societăţii româneşti şi comunităţii internaţionale. Pentru a-şi atinge scopurile, organizaţia realizează seminarii, conferinţe, workshop-uri, stagii de practică, activitatea centrală axându-se asupra organizării unei conferinţe anuale de tip MUN – Conferinţa BISMUN.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.