Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Dezbatere publica privind ghidul programului „Romania Start-up Plus”

0

Asociatia „Centrul de Resurse pentru Cetatenie Activa” organizeaza joi, 21 iulie, incepand cu ora 10:00, la Romanian-American Foundation, dezbaterea publica cu privire la conditiile de finantare propuse de Ministerul Fondurilor Europene prin apelul de proiecte Romania Start-up Plus.

Dezbaterea urmareste incurajarea dialogului intre stakeholderi, autoritati, administratorii de scheme si beneficiarii finali in vederea realizarii unui punct de vedere comun asupra ghidului, cu observatii pornind de la experienta fiecarui participant. Aceasta face parte dintr-o serie de consultari publice pe care Asociatia „Centrul de Resurse pentru Cetatenie Activa” le-a demarat in luna iunie cu scopul de a transfera bunele practici identificate in implementarea proiectelor prin POSDRU catre cele finantate prin POCU.
Dezbatere-publica-Romania-Start-up-Plus

Lansarea programului „Romania Start-up Plus” este estimata pentru luna august 2016 si va avea o durata de 3 ani, avand ca obiectiv principal incurajarea antreprenoriatului si incurajara ocuparii pe cont propriu prin sustinerea infiintarii de intreprinderi cu profil non-agricol din zona urbana.

Alaturi de dumneavoastra vor participa oficiali ai Ministerului Fondurilor Europene, beneficiari ai proiectelor POSDRU, AP. 3.1, parteneri sociali, organizatii nonguvernamentale si experti din cadrul proiectelor.

Centrul de Resurse pentru Cetatenie Activa este o asociatie nonprofit a carei misiune este de a promova cetatenia activa prin sprijinirea implicarii, civismului si a responsabilitatii. Credem ca fiecare individ are un rol important in progresul societatii din care face parte. De aceea, promovarea cetateniei active prin crearea instrumentelor necesare pentru stimularea implicarii active a fiecaruia dintre noi in spatiul public reprezinta cea mai importanta directie de actiune.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.