Dezbatere pe tema „Cultura română în lume. Un nou început”.

1

Clubul Dilema veche organizează miercuri, 13 iulie 2011, de la ora 19.00, la Godot Cafe-Teatru (str. Blănari nr. 14, Bucureşti), o nouă dezbatere pe tema „Cultura română în lume. Un nou început”. La eveniment va participa Horia-Roman Patapievici, preşedintele Institutului Cultural Român. Discuţia va fi moderată de Mircea Vasilescu, redactor-şef Dilema veche.

Sursa: ICR.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

  1. avatar
    GABRIELA HARTAN on

    Buna ziua! Va multumim pentru interesul acordat Asociatiei React, prin publicarea, pe acest site, a unui articol despre programul O viata poate depinde de tine!, campanie de informare si educare publica privind acordarea primului ajutor in situatii de urgenta si folosirea corecta a numarului de urgente 112. Va rugam sa ne trimiteti, la gabriela.hartan@asociatiareact.ro, o adresa de mail unde va putem expedia si alte comunicate de presa din cadrul acestei campanii.
    Va multumesc, Gabriela Hartan, asistent comunicare Asociatia React

Comentează