Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Dezbatere cu candidatii la functia de primar de sector cu solutii pentru revitalizarea zonei Dambovita

0

Au mai rămas numai două săptămâni până la alegerile locale, astfel că de pretutindeni suntem acaparați de mesaje și promisiuni electorale. Cu toate acestea, la fiecare mandat, unele cartiere bucureștene sunt omise din planurile de dezvoltare și lăsate la voia întâmplării, indiferent de potențialul lor social și economic.

Pentru a descoperi împreună care este interesul și implicarea administrației locale pentru redarea zonei Dâmbovița – lacul Văcărești cetățenilor din Sector, Institutul pentru Politici Publice, alături de WolfHouse Productions, NodMakerSpace și Calup vă invită miercuri, 1 iunie, între orele 18:00 – 19:30, La Firul Ierbii* – prima inițiativă de transformare comunitară a unei foste hale abandonate din Industria Bumbacului într-un spațiu deschis cetățenilor din Sectorul 4 – la o dezbatere onestă cu candidații la primăria de sector, despre planurile de a se implica activ, în viitorul mandat, în dezvoltarea zonei de sud de-a lungul râului Dâmbovița – lacul Văcărești.

harta

Dezbaterea se va centra în jurul viziunii pe care o au candidații la Primăria de Sector cu privire la revitalizarea și redarea către cetățeni a acestei zone puternic afectată în prezent de degradare și marcată de recenta tragedie Colectiv. La dezbatere vor participa și vor adresa întrebări candidaților reprezentanți ai industriilor creative implicați în proiecte de transformare a zonei, membri ai organizațiilor comunitare active în Sector și mass-media.

*La Firul Ierbii este centrul pentru întâlniri, Splaiul Unirii 160, corp C3, Aripa 2, Parter
dezbateri publice și inițiative civice pentru Industria Bumbacului, sector 4, București
probleme ale orașului, dezvoltată de
Wolfhouse Productions, Nod Makerspace,
Calup și Institutul pentru Politici Publice.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.