Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

DevAcademy oferă 7 specializări aplicate și centrate pe inovație în IT

0

Pentru al patrulea an la rând, DevAcademy a deschis înscrierile pentru programele sale de învățare, cursuri oferite gratuit tinerilor din București care își doresc să exceleze în IT.  Anul acesta, DevAcademy pune la dispoziția studenților și a celor dornici să se specializeze în tech 7 programe de învățare care includ limbaje de programare (Ruby on Rails, Frontend, programare iOS, programare Android), specializări în zona hardware și sisteme (SysOps) și dezvoltare de produs (Graphic Design și Product Maanagement).

devacademy_2

DevAcademy este cea mai puternică organizație dedicată inovației în tehnologie, un ONG a cărei misiune este de a mentora și de a încuraja dezvoltarea celor mai buni specialiști IT din țară. În spatele DevAcademy se află o echipă de 40+ membri, profesioniști în programare și specialiști în arii conexe (resurse umane, comunicare, training & formare), care își alocă în fiecare săptămână timp instruirii tinerilor și dezvoltării procesului educațional. Împreună, aceștia își propun crearea unei comunități tech de excelență în țară.

Programele de învătare DevAcademy se susțin în prezent în Bucureşti, cu începere în fiecare toamnă, și durează şase luni. Data limită pentru înscrieri este 24 Octombrie 2016. Conceptul de învăţare complet aplicat este unul unic pe piața educațională din România. Se bazeaza pe inovaţie şi practică, prin sarcini concentrate în direcţia dezvoltării de software real, cu aplicabilitate imediată a conceptelor. Mai multe detalii despre cum se desfășoară învățarea în DevAcademy puteți citi și aici.

DevAcademy îi va recruta pe cei mai ambițiosi dintre cei înscriși pentru a beneficia gratuit de programul de învățare ales. Urmează şase luni de training intensiv în care cursanții vor lucra la aplicații reale, ghidați de mentori cu experiență. La final, toți participanții la programele de învățare vor acumula experiență directă și reală de implementare.

devacademy_1

Dacă ești interesat să urmezi un curs de specializare DevAcademy nu uita că îți poți depune aplicația până pe 24 octombrie. Iar dacă vrei să afli mai multe despre cum se întâmplă învățarea în comunitatea Dev, întreabă-i direct pe mentori! Alătură-te marți, 18 octombrie unei discuții live online, de tip AMA, cu echipa DevAcademy. Accesul este gratuit, pe bază de înregistrare la adresa http://bit.ly/devwebinar.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.