Despre cenzură și dictatură în republicile ex-sovietice – evenimentul Frontline Club Bucharest

0

Eveniment Frontline Club Bucharest: Despre cenzură și dictatură în republicile ex-sovietice, mâine, 7 mai, începând cu ora 18.30, la The Institute Café, Știrbei Vodă 104-106 București.

unnamed (1)

Sursa: aici.

Evenimentul va începe cu proiecția documentarului „Amazing Azerbaijan!”, urmat de o dezbatere despre „tăcuta” limitare a libertății de expresie în Azerbaidjan, în ajunul Jocurilor Europene de la Baku. Vor vorbi Angela Nicoară, Country Director IREX Azerbaijan până în septembrie 2014, Paul Radu, jurnalist de investigație, fondator RISE Project șiEmin Milli, de la Meydan.TV (prin Skype). Discuția va fi moderată de Ioana Avădani, Directorul executiv al Centrului pentru Jurnalism Independent (CJI).

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează