Despre cartile de dragoste romanesti @ Fundatia Calea Victoriei, 8 februarie 2012

0

Fundatia Calea Victoriei te invita miercuri, 8 februarie 2012, de la ora 18.30, la Cafeneaua Librariei Dalles, la o intalnire cu jurnalistul si scriitorul Eugen Istodor unde se va discuta despre Cartile de dragoste romanesti.

„Cum este, domle, amorul la romani? Ia sa punem mana pe carti si sa vedem cat de esteticieni, cat de sentimentali, cat de indrazneti, cat de iubitori, cat de pornografici sunt autorii romani. Doar stim si noi sa apreciem atata lucru.

Discutam despre lumile romanesti. De tandrete. Fara perdea. Cu cuvintele noastre.” – Eugen Istodor

Va asteptam cu drag,
Fundatia Calea Victoriei

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează