Despre Africa și Sahara la „Voyage, Voyage” cu Nadine Vlădescu

0

 Voyage, Voyage la ediția a III-a, un proiect de Nadine Vlădescu

Joi, 19 aprilie, de la ora 18.00 (la Librăria Bastilia, Piața Romană nr. 5, București), despre Africa și Sahara, cu Daniela Zeca-Buzura și Adrian Georgescu, despre alteritate într-un spațiu fierbinte, amintiri, miraje, expediții și caravane (cu papucii) prin deșert.

Cartea suport este „Ceai înSahara” de Paul Bowles și filmul proiectat după este cel omonim, în regia lui Bernardo Bertolucci (cu Debra Winger și John Malkovich bronzați, decadenți și…rătăciți prin deșert!)

Dress code-ul ediției: totul etnic african: sarouel, caftan, turban!

Prezențele colorate și exotice sunt încurajate să-și facă apariția și să câștige astfel premiul pentru cea mai „Fata Morgana” prezență a serii.

În pregătire pentru luna mai: Toscana.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează