Designul întâlneşte digitalul la Internet & Mobile World 2013

0

BUCHAREST DESIGN CENTER si Hansen propun obiectele de design ale viitorului

9-10 octombrie | Romexpo 

Designul de produs al viitorului este responsabil, utilizeaza materiale si tehnologii sustenabile, este perfect integrabil in stilul de viata al “omului nou”. Acesta este mesajul pe care il propun BUCHAREST DESIGN CENTER si Hansen cu ocazia evenimentului Internet & Mobile World 2013, dedicat tehnologiilor digitale, ce are loc la Romexpo Bucuresti in perioada 9-10 octombrie 2013.

Parteneriatul Hansen si Bucharest Design Center din cadrul  IMWorld este unul firesc, generat de o viziune comuna. „Designul este un atribut al viitorului, iar intre latura digitala si latura umana a viitorului trebuie construita o punte – asta face designul si cei care il creeaza si il integreaza in vietile noastre.”, explica Diana Blinda, Managing Partner Hansen Office Design.

Astfel, pe toata perioada evenimentului, vizitatorii vor putea vedea in “Future Corner” o zona special amenajata de BUCHAREST DESIGN CENTER si Hansen Office Design cu propuneri de obiecte de design contemporan, vizionar, ajustat stilului de viata in continua miscare.

”Designul viitorului incapsuleaza tehnologii si materiale, detine mai multe functii si simbolistici deodata. Genereaza, exact ca mediul digital, viitorul sub ochii nostri.”, declara Liana Vasilescu, membru BUCHAREST DESIGN CENTER.

“Terariile” designerului roman Ramona Bejan, reprezentand bucati de natura conservata in globuri de sticla, o serie de piese de mobilier realizate de Justin Baroncea din obiecte reciclate, piese ale caror functii initiale au fost reinventate, masa Primo – realizata cu ajutorul tehnologiei moderne a designului parametric [studio Simplexio]sau accesoriile pentru iPhone si iPad, create din piele de designerul Gabriel Geller sau din materiale compozite de Aira Studio – acestea sunt obiectele aduse de BUCHAREST DESIGN CENTER la Internet & Mobile World 2013. De asemenea, Masa Liberty cu ecran tactil pentru websurfing, setul de mobilier Community si barul Baraonda, cu iluminare led integrata sunt cateva dintre propunerile Hansen pentru acest spatiu avangardist.

Charge-up and Lounge Area este insufletita de sistemul Isla de la Hansen – o piesa versatila, multifunctionala, care creeaza mood-ul perfect pentru relaxare intre conferintele evenimentului.

Tot in cadrul aceluiasi eveniment, Hansen Office Design si BUCHAREST DESIGN CENTER pun la dispozitia publicului si organizatorilor un set-up nonconformist pentru scenele destinate conferintelor. Un mix neasteptat de scaune de birou si piese-icon  (Pantonic Chair si Easy Rider Chair) alcatuiesc viziunea Hansen pentru acest eveniment, completate inspirat de obiectele de design semnate de Dragos Motica, AA Studio (Alex Adam si Roger Pop), Alina Turdean si Anca Trestian, Logo BUCHAREST DESIGN CENTER_yellowpropuse de BUCHAREST DESIGN CENTER.

Despre BUCHAREST DESIGN CENTER

BUCHAREST DESIGN CENTER este platforma de promovare a designerilor romani de produs, in relatie cu publicul intern si cu pietele externe.

Lansat in 2012, BUCHAREST DESIGN CENTER a organizat deja peste 30 de evenimente de promovare a tinerilor designeri de produs in Romania si 2 evenimente de design internationale (sectiune romaneasca de design de produs in cadrul Graz Design Month 2013; eveniment dedicat la sediul Comitetului Economic si Social European de la Bruxelles, 2013).

Recent, BUCHAREST DESIGN CENTER a realizat co-productia si decorurile scurt-metrajului „Bucuresti, te iubesc”, cu Kira Hagi in rol principal si decorurile spatiilor destinate jurnalistilor din cadrul festivalului international “George Enescu” 2013, un proiect initiat si sustinut de UniCredit Tiriac Bank.

Despre Hansen Office Design

Hansen Office Design sunt creatori de spatii de lucru care inspira. Un brand de mobilier de birou atipic, care propune clientilor spatii de lucru personalizate, creatoare de identitate. Un concept avangardist, in continua adaptare la nou, la transformarile aduse de tehnologie si inovatie.

Fie prin produsele recomandate clientilor, fie prin abordarea de business, Hansen a fost adeptul inovatiei. “Am fost mereu la curent cu ce e nou si cu directia in care se misca lucrurile, asa ca participarea noastra la Internet & Mobile World a venit firesc” explica Diana Blinda si Liviu Souca, fondatorii Hansen, afinitatea cu un astfel de eveniment.

Web:www.hansen.ro| Facebook: HansenOfficeDesign

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.