Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Designers’ Hub: Expoziţie cu vânzare de design românesc în showroom-ul ENDRA

0

ENDRA, platforma de promovare şi vânzare exclusiv a creaţiilor designerilor români, organizează pe 22 martie, Designers’ Hub – Expoziţie cu vânzare a creaţiilor designerilor români. Prima ediţie a evenimentului Designers’ Hub propune o abordare inedită a experienţei de shopping: focus pe un designer vestimentar + colecţii noi de accesorii de la designerii Endra + designeri de accesorii invitaţi + sesiuni de machiaj + homemade cookies.

designershub

Main designer: Alexandra Calafeteanu care va oferi consiliere personalizată pentru garderoba şi stilul clientelor.

Designeri ENDRA (accesorii, home & deco): Adina Mircea, Alice Boutique, Alliage by Dana Tudor, Berenike, Carla Szabo, Fandacsia, Giuka, Gabriela Urda, Iuliana Asoltanei, Lady Magpie, Mihaela Glavan, 3127 by Oana Lazar, Lucia M

Designeri invitaţi: Anca Irina Lefter, Marie Nouvelle, Izzy Design, Una ca Luna

Make-up: Sesiuni de machiaj pentru clientele evenimentului oferite de Andreea Anton, make-up artist al companiei de cosmetice Sla Paris

Răsfăţ dulce: Homemade cookies by Flori de mentă.

Designerii vor expune colecţii noi, o parte din piese fiind în exclusivitate prezentate la acest eveniment, pentru un upgrade al garderobei şi, de ce nu, al casei: încălţăminte, genţi, bijuterii, accesorii capilare, obiecte home & deco. Preţurile la item-urile din expoziţie vor fi reduse cu până la 50%.

Expoziţia cu vânzare va avea loc în showroomul Endra – strada Popa Soare 61 – poziţionat într-o zonă protejată architectural, ce are un farmec aparte datorită clădirilor ce păstrează specificul Bucureştiului interbelic şi al perioadei La Belle Epoque.

Despre Alexandra Calafeteanu: Designer vestimentar şi stilist, Alexandra Calafeteanu a absolvit în 2008 Universitatea Nationala de Arte, secţia Design Vestimentar, din Bucuresti şi, în prezent, este masterandă în cadrul aceleiaşi facultăţi. În paralel, se ocupă de atelierul propriu de creaţie vestimentară şi de activitatea ca fashion editor la revista Unica.

Despre Endra.ro: Platforma Endra.ro reuneşte designeri vestimentari, de accesorii şi de produs şi îşi propune să prezinte piese în ediţii limitate, serii mici sau unicat, creaţii care spun o poveste, o atitudine, o idee. Toate acestea îndeamnă clienţii să descopere că, a fi diferit e un stil de viață. Evenimentul Designers’ Hub este o extensie firească a platformei online şi a demersului  endra.ro de a susţine excelenţa în designul românesc. Feedbackul clienţilor Endra care au comandat online creaţiile designerilor români a determinat extinderea în offline, prin deschiderea showroomului şi crearea evenimentelor care aduc împreună designerii şi consumatorii de design românesc.

Cum se ajunge: Showroom Endra din Bucuresti, strada Popa Soare 61, sector 2 (repere: între Hala Traian şi bulevardul Pache Protopopescu – Foișorul de Foc)

Open: 11:00-19:00

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.