Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Design Pop up Expo în cadrul workshop-ului BUCHAREST TALKS TOMORROW DESIGN: Indoor, Outdoor, Everywhere. Paper is not dead!

0

Pe durata workshop-ului “Bucharest talks tomorrow design: Indoor, Outdoor, Everywhere. Paper is not dead”, Antalis România și BUCHAREST DESIGN CENTER pregătesc participanților o expoziție de design realizată în parteneriat cu magazinul-concept Dizainăr, Parametrica și Autor care-și propune să surprindă hârtia în diversele ei utilizări și interpretări precum print, ambalaj, design de produs, design parametric și bijuterie.

Printre designerii reprezentați în cadrul expoziției se numără: Atelier A4, 7LĂMPI, Alexe Popescu, Mihai Stamati, Oana Boboc, Delia Matache, Ruxandra Sacalis și Eliza Yokina. De asemenea, vor fi prezentate proiectele rezultate în urma workshopului de design parametric „Architecture in Fashion” organizat de Parametrica [digi fab school]: „The Triangulator” [Ida Chiatante & Larisa Ratoi],  “Exoskeleton Dress” [Andrei Moldoveanu] și “Hands Off skirt” [Diana Giurea]. Expoziția este completată și de o serie de obiecte din hârtie create de atelierul Fabrik și cărți speciale din librăria Cărturești.

Alexe Popescu - Portofel P2

Workshop-ul dedicat comunității creative este organizat în cadrul Romanian Design Week pe 22 mai de la 18:30 la Impact Hub Bucharest, fiind o invitație deschisă la un dialog constructiv implicând reprezentanți ai industriei de publicitate, designeri de produs și graficieni, jurnaliști de specialitate, dar și pe toți cei pasionați de design care vor să se alăture.

Invitații speciali ai workshop-ului: Aude Cellerier, Brand Manager la Arjowiggins Creative Papers Franța, Dan Pierșinaru, Fondator și Creative Director AUTOR, Liana Vasilescu, BUCHAREST DESIGN CENTER, Teodora Migdalovici, ambasador Cannes Lions în România, Valentin Suciu, Creative Partner și Octavian Belintan, Art Director Jazz Communication vor dezbate alături de cei prezenți despre omniprezența hârtiei în viața cotidiană.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.