Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Desfrâu teatral la Noaptea Teatrului Erotic :)

0

Noaptea Teatrului Erotic propune un desfrâu teatral în cadrul căruia iubitorii de plăceri dionisiace se pot delecta cu două spectacole dominate de sex și, în premieră, un recital de poezie erotică. Marți, 26 mai, începând cu ora 20:00, noaptea devine mai incitantă cu acest eveniment unic organizat de Teatrul In Culise în incinta Copper’s Pub din strada Hristo Botev nr. 25.

povestiri din miserupia (2)

Spectacolele din cadrul Nopții Teatrului Erotic vorbesc deschis despre un subiect tabu – sexul. Înconjurati și bombardați în fiecare zi de mesaje și ipostaze mai mult pornografice decat erotice, am dedicat această seara unor povești de viață în care sexul nu mai este privit ca un simplu act lipsit de consistență, ci ca o metodă de salvare. Un eveniment care-ți amintește de frumusețea și voluptatea dragostei fizice, dar și un strigăt pentru cei care au căzut pradă lumii obscure dominate de plăceri fizice. În completarea de interludii muzicale cu trupa TRIP.

Spectacolul Povestiri din Miserupia,  scris, regizat și interpretat de Lorena Lupu, a fost definit de autoare, într-un interviu pentru jurnalul.ro, drept „o replică peste secole la Justine a lui Sade adaptată la meleaguri, apucături şi disperări dâmboviţene.” Bazată pe un reportaj despre traficul de carne vie, scris de Lorena pe când lucra ca jurnalist, piesa îmbină cu succes accentele tragice în crescendo şi momentele de comedie spumoasă pentru a trata un flagel contemporan cu o naturaleţe răvăşitoare.
Scrisori catre Rita: The Show este o comedie erotica ce prezinta viata unui barbat care-si gaseste refugiul in sexul cu foarte multe femei. Toate gandurile necurate ale acestui barbat antierou sunt ascultate de femeile din viata lui care sunt intruchipate prin prezenta sexy a Ritei, o nimfa contemporana nud, pictata, care te tine cu sufletul la gura pe tot parcursul reprezentatiei. Un text de Stefan Caraman. Cu Stefan Nistor si Andreea Stafie. Regia Cristian Bajora.

Recitalul de poezie erotica  prezinta cu voce soptita si ochi inchisi mai multe poeme nerusinate, care au menirea sa trezeasca in spectatori zvacniri si trairi excitante, pofte trupesti si ganduri obraznice. Recita actorul Alex Vlad.

Noaptea Teatrului Erotic este o experienta memorabila care-ti tulbura simturile. Marti, 26 mai, incepand cu ora 20:00 te asteptam pe bd. Hristo Botev nr. 25 (Copper’s Pub) sa te bucuri de emotiile unei nopti cu adevarat speciale. Intrarea la eveniment este 60 lei si include un shot care sa te incalzeasca. Rezervare obligatorie la 0735 026 762 sau http://inculise.ro/rezervari-online/

Intrarea la eveniment este 60 lei și include un shot. Rezervarea este obligatorie la 0735 026 762 sau http://inculise.ro/rezervari-online.

Mulțumim partenerilor: Șapte Seri, Teatral.ro, OrașulM.eu, Ziarul Metropolis, PeLipscani.ro, Metropotam.ro, MusicNights.ro, Cinemagia, Raftulcuidei.ro, CalendarEvenimente.ro, Port.ro, ArtWe, Anyplace.ro, IQool, Diseară.ro, Urban.ro, Teatru.Pro, Zile și Nopți, Ileana Andrei.ro, Revista Cațavencii.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.