Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Desenează, scrie povești, fă-ți prieteni în Octombrie la Fundația Calea Victoriei

0

Îți place să scrii scurte texte, în agenda ta, impresii și idei ingenioase? Desenezi la întalniri, faci schițe și unele îți ies chiar bine? Ești politicos însa nu știi chiar toate regulile când mergi la o masă simandicoasă? Vrei să îți creezi o imagine originală, atrăgătoare dar nu știi cu ce să începi?

ilustrat%c2%a6aie-4x5

Vino la Fundația Calea Victoriei și vei învăța de la specialiști experimentați și simpatici tehnici eficiente și informații valoroase care să îți evidentieze calitățile și talentele. Vei descoperi mai multe despre subiectele care te pasionează, dar pentru care nu ți-ai făcut timp până acum.

Lasă în urmă agitația și responsabilitățile de la serviciu și rezervă-ți serile doar pentru tine: alege unul dintre atelierele noastre ca să te relaxezi și să te simți cu adevărat împlinit:
HOW TO BE A LADY, cu creatoarea de imagine VALENTINA BĂLAȘA ARIO
din 4 Octombrie, ora 19:00, 3 ședințe

ATELIER DE SCRIERE CREATIVĂ, cu scriitorul BOGDAN COȘA
din 7 Octombrie, ora 19:00, 7 ședințe

PICTURĂ ȘI CREATIVITATE, cu artistul plastic MARIA BĂLAN
din 8 Octombrie, ora 19:00, 4 ședințe

INTELIGENȚĂ EMOȚIONALĂ, cu psihologul MONICA NICOLAE
din 14 Octombrie, ora 19:00, 4 ședințe

BRANDING PERSONAL, cu coacherul DIANA FLUTUR
din 17 Octombrie, ora 19:00, 6 ședințe

POVEȘTILE BUCUREȘTIULUI, cu istoricul ANITA STEREA
din 21 Octombrie, ora 19:00, 5 ședințe

BUNE MANIERE ȘI ETICHETA ÎN SOCIETATE, cu istoricul MONICA NEAȚU
din 26 Octombrie, ora 19:00, 3 ședințe

Înscrierile la ateliere se fac la contact@victoriei.ro.

Pe lângă atelierele de mai sus vei găsi în programul Fundației și alte cursuri utile și atrăgătoare. Ca să afli mai multe detalii despre acestea intra pe www.victoriei.ro.

Locul de desfășurare: Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1 (aproape de Rondul Pache Protopopescu / Izvorul Rece).

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.