Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Descopera Vine 21: comunitate și spatiu de Co-Living

0

Vine 21 e un proiect care are ca fundatie ideea de comunitate. A inceput activitatea in Septembrie 2018 prin deschiderea unui spatiu de Co-Living. Sa incepem cu o definitie: Un spatiu Co-Living este o forma de a locui intr-un spatiu cu mai multi oameni. 

In prezent Vine 21 are 15 membri in comunitate, Romani si straini. Fiecare membru are camera privata si acces la diferite spatii comune cum ar fi: bai, bucatarie, bai, terasa si mansarda.

Datorita acestei reusite echipa a decisa sa extinda serviciile oferite si in Decembrie 2019 un Co-Working & Event Space a fost deschis. Are o capacitate de 20 de Co-workers si diferite tipuri de birouri. Se potriveste atat pentru indivizi cat si mici echipe. Designeri, arhitecti, artisti vizuali, digital nomads, antreprenori… Atmosfera este foarte prietenoasa si primitoare. Vei descoperi atat o comunitate cat si un spatiu care te poate ajuta sa iti duci propriul proiect la un nou nivel.

In concluzie Vine 21, este un spatiu hibrid unde poti locui, conecta cu alti oameni si invata lucruri noi. Raspunde unei nevoi noi a generatiei de oameni activi care doresc mai multa flexibilitate. Poti vedea mai multe detalii despre spatiu aici:

Facebook : https://www.facebook.com/Vine21page/

Instagram : Vine_21_bucharest

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.